Θα περιμένω τότε να τα διαβάσετε και να μου πείτε τις ουσιαστικές αντιρρήσεις σας....
Αυτά που λέτε ότι αναφέρονται σε κοράλλια, αναφέρονται στην πραγματικότητα στις επιπτώσεις των ψαροκυνηγών στο βενθικό περιβάλλον (ξέρετε υπάρχει ζωή και πέρα από τα ψάρια, ξέρω ότι η πλειοψηφία των ψ/τ την αγνοεί συστηματικά αλλά η αντίληψη
ό,τι δεν τρώγεται δεν υπάρχει πρέπει επιτέλους να εκλείψει σε αυτή χώρα). Είμαι σίγουρη ότι από την εμπειρία σας ξέρετε ότι το ξεθαλάμωμα βραχωμένου ψαριού δεν είναι και πολύ ...βελούδινη υπόθεση.
Ξέρετε ίσως και "αθλητές" που μετακινούν ή αναποδογυρίζουν βράχους και πέτρες για να φτάσουν στο θήραμά τους, χωρίς καμία απολύτως αναστολή....
Δε θα μπω άλλο στη διαδικασία απόδειξης της καταστροφικότητας της όποιας μεθόδου όμως...
Ας διαβάσει ο καθένας αυτά που παρέθεσα κι ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
Και επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε εμείς την υποχρέωση να αποδείξουμε την καταστροφικότητα οποιασδήποτε αλιευτικής μεθόδου.
Έχετε εσείς την υποχρέωση να διαξαγάγετε μελέτες που να αποδεικνύουν ότι η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ζημιά που γίνεται στο οικοσύστημα από έναν αγώνα αποκαθίσταται, κι αν ναι, μέσα σε ποιο χρονικό διάστημα και υπό ποιες προϋποθέσεις. Και αφού το δείξετε και το αποδείξετε και καταλήξετε και στο πόσα κιλά και ποια είδη πρέπει και μπορούν να γίνονται στόχοι (3κιλες στήρες;;;; Για όνομα ρε παιδιά, φαντάσου να μην είχαν μαζευτεί και οι καλύτεροι στη Χαλκιδική τι θα γινόταν

), τότε να διοργανώσετε αγώνες και με τις ευχές μας να διαλαλήσετε παντού ότι αυτοί γίνονται στα πλαίσια της φέρουσας ικανότητας μιας όποιας περιοχής και άρα δεν βλάπτουν.
Ως τότε όμως σας παρακαλώ να μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο.....