Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΝΕΖΙΝΑ
Σ ευχαριστώ παρα πολύ και έχεις δίκιο, οτι η καλύτερη θεραπεία για την κατάθλιψη είναι οι ψυχολόγοι κτλ. Εγώ βεβαια δεν πάσχω απο αυτο,
εχω πλήρη συναίσθηση για το τι μου συμβαίνει, πιστεψε με η αντίδραση μου στο χαμό του παιδιού δεν ήταν αυτή αυτή που θα περίμενε κανεις και έπεσα θύμα κοινωνικού σχολιασμού (κουτσομπολιού) είτε γιατί δεν φόρεσα μαυρα οπως συνηθίζεται στις μικρές κοινωνίες είτε γιατι πήγα στη δουλειά και δεν κάθησα σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου.
Ήξερα ακριβώς πως πρέπει να αντιδράσω για να μην παθω καταθλιψη και φυσικά ποτέ δεν σκέφτηκα να θέσω τέλος στη ζωή μου .
Φιλικά Ανεζίνα
|
Η συγνώμη μου αναφερόταν στο γεγονός ότι σε αυτό το thread μοιράστικες τον πόνο σου με εμάς και εγώ άνοιξα άλλο θέμα... Δεν συνέδεσα ποτέ, ούτε ήθελα άλλωστε την δική σου περίπτωση με το θέμα κατάθλιψη + κατάδυση.
Θέλω απλώς να εκφράσω την θέση μου ότι τα δύο αυτά είναι ασυμβίβαστα.
Thanks.
ΥΓ. Η κατάθλιψη δεν συνοδεύεται πάντα με τάσεις αυτοκτονίας