Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο grandbleu
1
Πίστευα ότι το θέμα το είχαμε κλείσει, αλλά μάλλον όταν ο ένας "κατηγορεί" τον άλλο ότι κάνει λάθος, ότι δεν καταλαβαίνει, δε θα το σταματήσουμε ποτέ...
2
Αν με ενδιέφερε πραγματικά να πείσω τους δύτες για τις "καλύτερες" και ασφαλέστερες πρακτικές στο χώρο της κατάδυσης, θα είχα επιλέξει την καριέρα του εκπαιδευτή κατάδυσης. Δεν το έχω κάνει για προφανείς λόγους.
3
ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΔΥΣΗΣ 3m/min, και αν το έχω πει (που το έχω πεί), είναι για λόγους απλούστευσης.
4
Δε με έχεις μπερδέψει με τη στήλη που έχεις προσθέσει, απλά πιστεύω ότι η προσθήκη της είναι λανθασμένη και οδηγεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα.
|
1. Επιχειρηματολογώ και δεν κατηγορώ!
2. Δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω πως έχεις λάθος. Με ενδιαφέρει να ακουστεί η άποψή μου.
3. Το έχεις πει και δεν το διόρθωσες ούτε το διευκρίνησες. Δεν θα σου πάρω και το κεφάλι. Κούλαρε!
4. Ειλικρινά με ενδιαφέρει το πώς έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η τελευταία στήλη είναι λανθασμένη.
Λυπαμαι ειλικρινά που μια υπόδειξη μου έχει οδηγήσει κάποιον σε αυτό το σημείο να εκφράζεται δηλαδή κάπως συναισθηματικά και να δηλώνει ότι βαριέται τη συζήτηση.