Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο akef
Αν βρεθεί τέτοια τιμή στην αγορά εγώ δεσμεύομαι να κοιμάμαι μέσα στο καταδυτικό και να εκτελώ χρέη νυχτοφύλακα!!!!
|
Υπερβάλεις και ...σε βλέπω νυχτοφύλακα !!

Φέτος το καλοκαίρι ήμουν στη Ζάκυνθο στο
Turle-Beach Diving Center
Οι τιμές για κατάδυση με σκάφος (φιάλη - βάρη) ξεκινάνε από 30 ευρώ και πέφτουν στα 22 ευρώ για πάνω από 10 καταδύσεις και στα 19 ευρώ για πάνω από 15 καταδύσεις.
Το καταδυτικό έχει χρόνο ζωής πάνω από 10 χρόνια και παει μια χαρά (κάνει μέχρι και 3 καταδύσεις τη μέρα x 15-20 δύτες τη φορά τους μήνες αιχμής).
Απλά το λέω, για να μην ακούσω πάλι το επιχείρημα-καραμέλα ότι δεν είναι βιώσιμη η επιχείρηση αν έχει τέτοιες τιμές...
Επίσης οι τιμές βρίσκονται
αναρτημένες στο site του καταδυτικού, δεν είναι "μυστικό" όπως συμβαίνει με πολλά άλλα καταδυτικά κέντρα που προσπαθούν να σε πιάσουν όπου μπορούν ή που αλλάζουν τις τιμές τους ανάλογα με το αν είσαι τουρίστας ή Έλληνας (άλλη ξεφτίλα αυτή).
ΥΓ: Δεν είναι ο σκοπός μου να κάνω διαφήμιση σε καμμιά περίπτωση αλλά πρέπει να βλέπουμε και την άλλη πλευρά για να έχουμε μέτρο σύγκρισης.
ΝΑΙ υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες που το βλέπουν μακροπρόθεσμα και όχι στη φιλοσοφία "τι θα αρπάξουμε φέτος" και ΝΑΙ υπάρχουν και λογικές, φτηνές τιμές !