παρακολουθω ολη αυτην την κουβεντα κατι μερες τωρα....
το μονο που πραγματικα με εχει ενοχλησει και για αυτο γραφω ειναι η ειρωνια σου αποστολε (akef) (ειδικα επειδη ξερουμε καλα ο ενας τον αλλο) σχετικα με την εκδρομη στο πατρις του καταδυτικου στο οποιο δουλευω ....
85 ευρω αποστολε δεν ειναι πολλα για την δρaστηριοτητα την οποια ετοιμασαμε....
και δεν ειναι πολλα γιατι η ποιοτητα των υπηρεσιων που προσφεραμε κοστιζε 85 ευρω....ουτε παραπανω ουτε παρακατω...
Δεν μας την εδωσε ξαφνικα ωστε να καταστρεψουμε την εικονα που εχουμε δημιουργησει στην αγορα με πολυ κοπο σε μια μονο μερα....την εικονα του επαγγελματια που διατηρει μεσα του την αγωνια του ερασιτεχνη....την εικονα του ανθρωπου που σε κοιταζει στα ματια και οχι στο πορτοφολι...
Ομως πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι νιωθεις την αναγκη να ειρωνευτεις κατι που δεν το εχεις δοκιμασει ποτε και που τελικα αν δεν το θελεις δεν το αγοραζεις....
αν οι υπηρεσιες του Κωστα σε καλυπτουν πληρως καλα κανεις και τις αγοραζεις, οπως επισης πολυ καλα κανεις και τις διαφημιζεις. Το γεγονος ομως αυτο δεν θα επρεπε να σε οδηγει να λοιδωρεις τον οποιο "ανταγωνισμο" του αγαπημενου σου καταδυτικου....
εδω δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα εμεις (οι αμεσα ενδιαφερομενοι, ο κωστας, η ειρηνη, η αφεντια μου), γιατι να μπεις εσυ σε αυτην την διαδικασια?
By the way
Το γεγονος οτι η καταδυση
με σκαφος στο diving store κοστιζει 30 ευρω (εκτος απο τις καταδυσεις που ειναι μακρια (βλ. Αvantis, Πατρις), και βεβαια οχι επειδη ειναι ναυαγια), σε υποχρεωνει να μας παρεις τηλεφωνο για να κανονισουμε ποτε θα ερθεις να εκτελεσεις την υπηρεσια του νυχτοφυλακα.
ΥΓ. και επειδη ο γραπτος λογος ειναι παντα παρεξηγησιμος , ελπιζω να μην τα παρεις στην κρανα , γιατι ουτε εγω τα πηρα...απλα βαζω καποια πραγματα στη θεση τους,
σιγουρα θα προτιμουσα να τα λεγαμε κατ'ιδιαν αλλα η δημοσια παρεμβαση σου βλαπτει εμμεσως την επαγγελματικη μου εικονα και για αυτο σου απανταω δημοσιως.......
αααααααααα και το βιντεο θα βγει σουπερ (θα ειναι κατι σαν το μπεν χουρ)!!!!
ΥΓ2 μου την σπαει παρα πολυ να γραφω στο Τηθυς ως επαγγελματιας....ειναι λιγο σχιζοφρενικο αυτο που μου συμβαινει. το ξερω!