Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Dimitris Galon
Εντάξει Σώτο σίγουρα είναι κάτι τα 50 χρόνια εμπειρίας, αλλά από κάπου άρχισαν όλοι. Δηλαδή αν κάποιος τελειώσει ένα σχολείο GUE δεν θα είναι μέλος της παγκόσμιας κοινότητας δυτών; Θα πάει για καταδύσεις σε άλλον πλανήτη για να βρει τους ομοίους του;
|
Πρόσεξε τώρα...

πάμε στη φιλολογία του εμείς και εσείς...
Αν ήταν να εφαρμόζει και η PADI αυτό που εφαρμόζει η GUE... δηλαδή να θεωρεί πως η εισδοχή ενός δύτη GUE σε μια ομάδα δυτών PADI θα χαλούσε τη συνέχεια του DIR τότε οι δύτες GUE θα κατέληγαν να κάνουν βουτιές μόνο με δύτες GUE. Η GUE δηλαδή από μόνη της έχει περιχαρακωθεί και λέει ή όλος ο κόσμος να πειστεί σε αυτά που λέμε ή να κάνουμε βουτιές μόνοι μας. Έχω 5-6 φίλους πολύ καλά παιδιά μασώνους, ψαγμένα άτομα και άψογους στην παρέα. Δεν με θέλουνε όμως ρε γμτ στη στοά!
Εμένα για παράδειγμα παρομοίως με τους φίλους μου τους μασώνους, η GUE με έχει αποκλίσει από το να καταδυθώ μαζί της γιατί είμαι λέει YADIW. Η θα γίνω DIR ή να κάνω μόνος μου τις βουτιές μου, για να μάθω, ο άχρηστος. Και ας είμαι καλό παιδί και ας προσέχω την ομάδα και τον σύντροφό μου όσο καλύτερα μπορώ και όσο μου επιτρέπουν οι καταδύσεις που έχω κάνει, και ας κερνάω τους καφέδες μετά!
Αντίθετα Δημήτρη θα ήταν μεγάλη μας τιμή να έρθεις στην ομάδα μας και εσύ και όλοι οι DIRάδες, αλλά ειδικά εσύ γιατί μετράς, και σου εγγυούμε πως κανένας δεν θα επιδιώξει να σου υποδείξει πως να το κάνεις. Και ας είμαστε και wrong, και ας το κάνεις εσύ καλύτερα!
Υπάρχει μια διαφορά νοοτροπίας. Αυτή η διαφορά είναι ότι μας αποκλείεται ενώ εμείς όχι. Εμείς είμαστε οι "χαζοχαρούμενοι μελλοθάνατοι" ενώ εσείς είστε οι δύτες DIR όπως αυτοαποκαλείστε (κανείς άλλος δεν έχει αποκαλεστεί έτσι) και κάνατε και στρατιωτική εκπαίδευση που σας έβγαλε το μεδούλι και που σας προέτοίμασε καλύτερα.