Απάντηση: Ευτυχώς μας προσέχουν
Όσοι θέλουν να παραμείνουν θεατές στα γεγονότα ας συνεχίσουν να βλέπουν στης τηλεοράσεις τους δημοσιογράφους και τους πολίτικους να φιλοσοφούν και την λαϊκή εξέγερση που ζούμε σαν ένα έργο στο σινεμά. Αύριο ξεκινάει γενική απεργία και ευελπιστώ ότι δεν θα σταματήσει έως την παραίτηση της κυβέρνησης. Ναι προτιμάω να συνδράμω σε αυτήν την κατεύθυνση παρά να κάθομαι και να βλέπω της τράπεζες να εξευτελίζουν πολίτες για τα λεφτά. Από μια κοινωνία που είτε από απουσία βούλησης είτε από ανεπάρκεια νόμων δεν μπορεί να δικάσει των Εφραίμ. Δεν μπορούν να μας πουν τι έγινε με την Vodafon, την siemens . Από μια κυβέρνηση που ενώ όλοι η Ελλάδα διαδήλωνε για το ασφαλιστικό ο υπ.Απασχόλισης είχε 4 ανασφάλιστους εργάτες στο σπίτι του. Ακόμα και σήμερα οι τύποι ασχολούνται με τα πολιτικά τους νούμερα και το μόνο τους άγχος είναι τι θα περάσει στο λαό.
Αν δεν γίνει σήμερα θα γίνει αύριο σε έναν χρόνο σε δέκα χρόνια.
Αν δεν αντιδράσεις εσύ σε αυτό που κληρονόμησες θα αντιδράσουν τα παιδιά σου σε αυτό που θα τους αφήσεις.
Εγώ σήμερα είδα την πιο όμορφη Θεσσαλονίκη που έχω δει ποτέ. Είδα κουκουλοφόρους άλλα είδα και χιλιάδες ανθρώπους που πήγαν στο δρόμο να δουν τι συμβαίνει να διαβάσουν τα συνθήματα στους τοίχους να φωνάξουν την οργή τους. Όσο για αυτούς που τα σπάνε και κάνουν πλιάτσικο (έχω κάνει αρκετές ώρες σε διαδηλώσεις της τελευταίες μέρες και έχω δει μόνο περίπτωση) αυτά που βλέπω είναι παιδιά και αναρχικούς. Η κυβέρνηση τους όπλισε και είναι δικό της πρόβλημα. Εμένα με νοιάζει το δικό μου πρόβλημα που είναι αυτή η κυβέρνηση.
|