Λοιπον δεν ξερω πως λειτουργουν καποιες δυναμεις Ζινα και κανεις αυτην την ερωτηση σημερα (εκτος αν ειχες πληροφορηση ,

χεχεχεεε)

, αλλα χθες μου συνεβη περιστατικο κατα την διαρκεια εκπαιδευσης ( εγω ημουν εκπαιδευομενος)

, ευτυχως σε πολυ μικρο βαθος , λογω στεγανης . Εχω αγορασει κι εγω μια στεγανουλα λοιπον , πριν απο εννεα μηνες περιπου . Πανω στα γεννητουρια λοιπον , αποφασισα χθες , για πρωτη φορα να την χρησιμοποιησω , μια και κρυωνα ιδιαιτερα πολυ και πιστευα οτι δεν θα την εβγαζα καθαρη με την υγρου τυπου . Πηρα λοιπον την ανευθυνη αποφαση να την φορεσω και να μπω . Εβαλα το ....200αρι ισοθερμικο , ισοθερμικα καλτσακια και πηγα να μπω στο νερο . Απο οκτω κιλα που βαζω συνηθως μεσα στο BCD , εβαλα 14 και παλι χρειαζομουν αλλα δυο τουλαχιστον . Οπως καταλαβαινετε , παλεψα πολυ για να κατεβω στα 5 με 6 μετρα , αλλα η ισορροπια μου ηταν τοσο ευθραυστη (τα βαρη μετακινουταν συνεχως ) που μου ηταν αδυνατον να κρατηθω σε ενα σημειο . Χαλασε το μαθημα , οχι μονο για μενα , ταλαιπωρησα τον εκπαιδευτη και εμαθα το ολοδικο μου μαθημα , πρωτα να δοκιμαζω και μετα να χρησιμοποιω σε Κ.Σ.
Επισης πηρα νερο , αρκετο μαλιστα , αλλα καθως την επλενα με γλυκο νερο επεσε , μαλλον απο την βαλβιδα κομματι καλωδιου ρευματος , ρεταλακι , πιθανως απο την βαλβιδα

. Αυτο δεν υπηρχε οταν την αγορασα , ειμαι απολυτα σιγουρος , επισης , μολις την αγορασα την κλειδωσα σε ντουλαπα και την εβγαλα πρωτη φορα χθες . Με τιμωρει ο Θεος ? Γιατι οχι , ειναι μια πιθανοτητα κι αυτη !!!
Επισης εχω να δηλωσω , οτι καλα να παθω , διοτι οταν η Physalia καποτε ειχε ενα ατυχες περιστατικο με στεγανη , εσπευσα να ξεκινησω το πειραγμα και διαφορες εξυπναδες , οπως , να την χρησιμοποιησουμε σαν ζωντανο DSMB και αλλες τετοιες αηδιες , τις οποιες καταπινα σαν ξυραφακια και αναμμενα καρβουνα χθες το βραδυ καθως πασχιζα να ξεπλυνω την φορμα μεσα εξω , το ισοθερμικο (εκει ξεχειλισε και το μπανιο ολοκληρο και περπατουσα ξυπολητος μεσα σε νερα και καλωδια συνδεδεμενα στο ρευμα ) κλπ κλπ και , ναι Μαρια , ΣΥΓΓΝΩΜΗ , δεν θα ξαναπω κακια (καλα , ας μη τα παραλεμε τωρα!!) και ενω ξερω οτι δεν εισαι χαιρεκακη , ο,τι και να μου συρεις , θα εχεις δικιο (ουφφφ , τα ειπα ολα).
Α , ναι , επισης εχω εναν οξυτατο μυικο πονο στην γαμπα , τοσο που με δυσκολια περπαταω (τωρα μαλλον τα ειπα ολα )
Α , ναι , επισης φορεσα στεγανη κουκουλα και τωρα ξερω πως ειναι να σου παταει το κεφαλι φορτηγο . Την εβγαλα στο νερο και ολοι οι καλοι συναυτοδυτες , θαυμαζαν απο ψηλα και στεγνα την ωραια κωμη μου και εκαναν πολυ θετικα και ενθαρρυντικα σχολια (ενω εγω πνιγομουν σε μια κουταλια νερο !)