Χμ, δεν εχει και πολυ αδικο

χαμος γινεται απο τον καθε τυχαιο και κυριως αγραμματο.
εχω διαβασει και εγω απιστευτες αηδιες και δεν ξερω αν γινεται να υπαρξει μια φορμουλα να περικοπτονται ζητηματα που δεν ενδιαφερουν κανενα, ειδησεις ραδιο-αρβυλα, μηνυματα ρατσιστικα, κλπ. ομως νομιζω οτι τα πραγματα ειναι ανεξελεγκτα στο ιντερνετ - δες τε για παραδειγμα το facebook - η καινουργια τρελλα που κυριαρχει (προσωπικα μου φαινεται μια μ@@@κια και μιση και απορω πως ή μαλλον ποιοι ειναι αυτοι οι μηχανισμοι που κανουν κατι στο διαδικτυο να κυριαρχει και να κυριευει τον κοσμο, δεδομενου οτι καθε μερα κυκλοφορουν εκατομυρια προγραμματα - portals - ιστοσελιδες - κλπ.....
Καταλαβαινω κατι το πρωτοποριακο στο ειδος του (βλεπε google μηχανη αναζητησης ή ebay δημοπρασιες κλπ.) αλλα με τα αλλα σιγουρα καποιο χοντρο παιχνιδι παιζεται. Ειδικα για το συγκεκριμενο θα αναφερω οτι μου εκανε εντυπωση υστερα απο την προσκληση ενος φιλου να γραφτω και αφου εχω βαλει τα στοιχεια (κωδικο και μειλ) που μου ζητησε να βαλω τον πραγματικο μου κωδικο που εχω στο μειλ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (αφου ειχα πληκτρολογησει εναν αλλο τυχαιο κωδικο).