Ο καθένας μπορέι να κάνει ότι θέλει, να διαφιμιζει ότι θέλει και να λέει ότι θέλει. Οι υπόλοιποι που τα βλέπουμε αυτά μπορούμε να κάνουμε αυτό που νομίζουμε σωστό.
Εγώ ας πούμε γέλασα πολύ με τις φωτογραφίες αυτές

Ο Ανδρεας πολύ καλά έκανε και έγινε εξωφρενών.
Στο τέλος όμως εμείς οι δύτες, ας είναι καλά τα FORUMS και το Τηθυς θα αποφασίσουμε για το μέλλον όλων αυτών των course directors, instructors & dive shops

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η DSAT έχει ρίξει ένα μάτσο χάλιες στο δρόμο για την εξάπλωση των μαθημάτων της για να κερδίσει πόντους. Αυτό είναι νορμάλ τακτική της PADI και δεν με εκπλήσει.Μήπως και άλλοι οργανισμοί δεν κάνουν τα ίδια. όλα είναι $$$$$
Θα ήταν πολύ καλό αν έχουμε μια απάντηση από τον course director, νομίζω ότι θα πρέπει να έχει μάθει ήδη ότι έγινε πρωτοσέλιδο

Τελικά έχει πλάκα το όλο θέμα, κοιτάω και ξανακοιτάω τη φωτό (την έχω σώσει στο desktop) έχει ενδιαφέρον γιατί αν ήταν στα 10 μέτρα και απλά κοίταγε τους άλλους γιατί κρέμονται από κάτω αυτά τα δύο ... γιατί έχει αυτή την μεγαααααλη καμπούρα και γιατί δεν βρήκες ένα ρημάδι χταπόδι να βιδώσει στο regulator?
Μπορούσε αν ήθελε μόνο να κοιτά να έχει ένα απο rec set ή όχι? μάλιστα θα είχε και χταπόδι!!!!
Μήπως οι άλλες φωτό του instructor & student πάνε πίσω? όχι στεγανή και μονό bcd, yoke valves σχεδόν γύρω γύρω και άλλα χαζά. Αλλά αυτοί δεν ξέρουν, o course director?
Ανδρέα και άλλοι που ξέρετε τις διαδικασίες, κάντε ότι νομίζετε καλύτερο γιατί μόνο έτσι δεν θα υπάρχει σύντομα ένα ατύχημα που θα ακουστεί και θα χαλάσει το όνομα και των καλών.
Τελικά τι έγινε με το tec diving? Επιτρέπεται τώρα? Πέρσι μου είπαν ότι η TDI δεν μπορεί να δουλέψει Ελλάδα, τι γίνεται τώρα? η DSAT πως δουλεύει αφού δεν έχει ευρωπαική πιστοποίηση?