Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-01-09, 12:10
Το avatar του χρήστη Normoxic Diver
Normoxic Diver Normoxic Diver is offline

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Τώρα φταίω εγώ?

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Σώτος Χριστοδούλου Εμφάνιση μηνυμάτων
Γειά χαρά παιδιά και καλή χρονιά σε όλους
Καλη χρονια και σε σενα Σωτο....χαθηκες!

Παράθεση:
Σε τέτοιες περιπτώσεις το θέμα λύνεται τσακ μπαμ με ένα QA στα μουλωχτά και όχι δημόσια διότι στις δημόσιες κατηγορίες τίθεται και θέμα λαικισμού ή άγρας πελατών.
...

Παράθεση:
Είναι το αρνητικό μάρκετινγκ κυρίες μου και κύριοι αυτό καθώς επίσης και το καιροσκοπικό μάκρετιγνκ όπου διάφοροι άλλοι δεν χάνουν την ευκαιρία να τονίζουν ότι οι δικές τους επιλογές είναι οι σωστές.
...

Παράθεση:
Τα έχω βαρεθεί ίσως όλα αυτά τα λαικίστικα από τη μία και τα ανεύθυνα από την άλλη μεριά και ίσως γι αυτό να αποφάσισα να ψιλο-απέχω από τις πελατιακές σχέσεις αλλά και από τις δημόσιες αναλύσεις.
... (για το ψιλο-απεχω...)

Παράθεση:
Διότι κυρίες μου και κύριοι ο κάθε ένας μαθητής παίρνει και ένα εγχειρίδιο που μέσα εκεί γράφει όλα τα σχετικά και μπορεί και από μόνος του να κρίνει αν ο εκπαιδευτής του τα έχει ακολουθήσει ή αν τα έχει παραβιάσει και δεν χρειάζεται εμάς να του τα αναλύσουμε
...

Να συμπληρωσω πως υπαρχουν επισης και εκπαιδευτικα DVDs, Interactive CDs, εκπαιδευτικα Standards στα site (αλλα και ''εν μερει'' στα manual των μαθητων) των οργανισμων προς ενημερωση για το τι απαιτειται τοσο σε επιπεδο εξοπλισμου οσο και σε προυποθεσεων συμμετοχης. Επισης υπαρχουν πληροφοριες για το τι επεται σε καθε εκπαιδευτικη βαθμιδα σε επιδεδο πρακτικων (και οχι μονο)....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Normoxic Diver : 25-01-09 στις 12:37.
Απάντηση με παράθεση