Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-07-07, 11:49
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Ποσο αξίζει ένα Καταδυτικό Κομπιούτερ;;

προσωπικα θελω μια μασκα υγρων κρυσταλλων ωστε ολες οι πληροφοριες να περνανε μπροστα απο τα ματια μου οταν εγω το θελω....

Σοβαρα τωρα ....

Το να δωσω 1000 ευρω για dc μου φαινεται εξωφρενικο ( για κατδυση αναψυχης μιλαω), βεβαια αν με λεγανε Βαρδινογιαννη ισως και να ειχα αλλη γνωμη.

Στο duty free των Μαλδιβων, το suunto mosquito, το ειχε 265 ευρω...

Προσωπικα εχω το Uwatec Smart Pro, το οποιο με καλυπτει και για βαθειες προληπτικες στασεις...Το μεγαλο μειον του ειναι οτι για αλλαγη μπαταριας πρεπει να φυγει εξω, κατι το οποιο ξεπερνιεται μια που η εδω αντιπροσωπεια σε καλυπτει με αλλο...

Προ ολιγων εβδομαδων μου κολλησε υποβρυχιως ενω ειχα ξεκινησει ηδη καταδυση με το Θανο, κατι το οποιο με εκνευρισε απολυτως γιατι το προσεχω σαν τα ματια μου.

Η Uwatec μου το αντικατεστησε με καινουριο (υποθετω οτι ηταν στην εγγυηση? δεν ξερω γιατι τελικα πληρωσα 60 ευρω...)και παραδεχομαι οτι αυτο ελαχιστοποιησε την δυσαρεσκεια μου.

Οταν θα αλλαξω κομπιουτερ θα παρω suunto, για κανενα αλλο λογο παρα μονο για το οτι οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες σε αυτην την εταιρια για παρομοια κομπιουτερ (βλεπε aladin one & suunto gekko) αλλα και γιατι αισθητικα μου αρεσουν πιο πολυ.

Δεν προτιμω ρολοι κομπιουτερ γιατι μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες αλλα και γιατι θελω να εχω το αναλογικο μου ρολοι ως back up παντα μαζι μου.
Παντως παρολο που οι τιμες πεφτουν στην εγχωρια αγορα, παραμενουν ακομα πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα του εξωτερικου. (Ξερω, ξερω την επιχειρηματολογια αλλα αν δεν αλλαξουν οι τιμες προς τα κατω, οι πελατες- συνδυτες μου θα συνεχισουν να γυριζουν απο τα ταξιδια μας με ενα ολοκαινουριο κομπιουτερ στο χερι τους!)

Απάντηση με παράθεση