Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia
Η στεγανή μου (ND vortex) χρειάζεται πλέον άλλαγμα λαιμού.
Παρά το πολυ κατατοπιστικό και χρήσιμο θρεντ του GKAM, δεν σκοπεύω να το κάνω μόνη μου! (Όχι ότι δεν με εμπιστεύομαι  )
Έρχομαι λοιπόν στο ερώτημά μου:
Ποια καταστήματα κάνουν αλλαγές σε λάστιχα στεγανών και ποια από αυτά εσείς προσωπικά προτείνετε; Επίσης πόσο περίπου στοιχίζει σε κόστος και χρόνο η διαδικασία και τι πρέπει πιθανά να προσέξω;
Thx in advance!
|
Προσωπικα θα επεμενα να εμπιστευτεις τον εαυτο σου και να την αλλαξεις μονη σου. Αγοραζεις τα υλικα (λαιμος, κολλα, ταινια) με 25 - 30 € και κανεις την αλλαγη σε 2 ωρες max
Ουτε να τρεξεις , ουτε να περιμενεις.
Αν επιμεινεις, τα καταστημα που γνωριζω εγω ειναι
Ν. Καρτελιας : Υποψιν ομως οτι ο Παντελης εχει φυγει. Για τον νεο ραφτη αν διαβασεις και στο GD δεν υπαρχουν τοσο καλα σχολια. Εγω για να μικρυνω την κουκουλα της στεγανης (10 λεπτα δουλεια) περιμενα 9 μερες και χρειαστηκε και δευτερη διορθωση (επιτοπου ευτυχως)
Aquateam Εχω ακουσει οτι κανουν καλη δουλεια. Το κοστος ειναι περιπου 120 €. Χρονο παραδωσης δεν γνωριζω.
Sea Farer Στα ιδια λεφτα συν 30 € τα μεταφορικα για THE. Αν περιμενεις ομως μεχρι την εκθεση θα εχουν περιπτερο.
Aquatech Η Αρετη Κομηνου
Αν δεν σε καλυπτουν οι οδηγιες του GKAM δες και αυτες του κατασκευαστη (γι 'αυτον τον λογο ειναι

)
Neck Seal
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Μυλωνάκης Κων/νος
Παράλληλα ξέρω πως έχει και σύστημα έλεγχου διαρροής των στεγανών όποτε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. 
|
Το συστημα υψηλης τεχνολογιας για ελεγχο διαρροης
http://ndiver.com/videos/maintenance_leaks.html
Για μας τα αγορακια που μπαλωναμε τις μπαλες ποδοσφαιρου και τις σαμπρελες των ποδηλατων δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να μπαλωσουμε και την στεγανη
http://ndiver.com/videos/repairs_tears_punctures.html
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neokles
Μήπως είναι καλή ιδέα να το στείλεις έξω; Θα έχεις λίγο extra κόστος σε χρόνο και ίσως και σε χρήμα αλλά αν δεν εμπιστεύεσαι την δουλειά που θα σου κάνουν δεν νομίζω ότι έχεις άλλη επιλογή
|
neokle τελικα να την στειλει εξω ?