Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-03-09, 00:56
Dimitris Dimitris is offline

Απάντηση: Service στεγανής

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia Εμφάνιση μηνυμάτων
Η στεγανή μου (ND vortex) χρειάζεται πλέον άλλαγμα λαιμού.
Παρά το πολυ κατατοπιστικό και χρήσιμο θρεντ του GKAM, δεν σκοπεύω να το κάνω μόνη μου! (Όχι ότι δεν με εμπιστεύομαι )

Έρχομαι λοιπόν στο ερώτημά μου:

Ποια καταστήματα κάνουν αλλαγές σε λάστιχα στεγανών και ποια από αυτά εσείς προσωπικά προτείνετε; Επίσης πόσο περίπου στοιχίζει σε κόστος και χρόνο η διαδικασία και τι πρέπει πιθανά να προσέξω;

Thx in advance!

Προσωπικα θα επεμενα να εμπιστευτεις τον εαυτο σου και να την αλλαξεις μονη σου. Αγοραζεις τα υλικα (λαιμος, κολλα, ταινια) με 25 - 30 € και κανεις την αλλαγη σε 2 ωρες max
Ουτε να τρεξεις , ουτε να περιμενεις.

Αν επιμεινεις, τα καταστημα που γνωριζω εγω ειναι

Ν. Καρτελιας : Υποψιν ομως οτι ο Παντελης εχει φυγει. Για τον νεο ραφτη αν διαβασεις και στο GD δεν υπαρχουν τοσο καλα σχολια. Εγω για να μικρυνω την κουκουλα της στεγανης (10 λεπτα δουλεια) περιμενα 9 μερες και χρειαστηκε και δευτερη διορθωση (επιτοπου ευτυχως)

Aquateam Εχω ακουσει οτι κανουν καλη δουλεια. Το κοστος ειναι περιπου 120 €. Χρονο παραδωσης δεν γνωριζω.

Sea Farer Στα ιδια λεφτα συν 30 € τα μεταφορικα για THE. Αν περιμενεις ομως μεχρι την εκθεση θα εχουν περιπτερο.

Aquatech Η Αρετη Κομηνου

Αν δεν σε καλυπτουν οι οδηγιες του GKAM δες και αυτες του κατασκευαστη (γι 'αυτον τον λογο ειναι )

Neck Seal
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Μυλωνάκης Κων/νος Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράλληλα ξέρω πως έχει και σύστημα έλεγχου διαρροής των στεγανών όποτε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Το συστημα υψηλης τεχνολογιας για ελεγχο διαρροης

http://ndiver.com/videos/maintenance_leaks.html

Για μας τα αγορακια που μπαλωναμε τις μπαλες ποδοσφαιρου και τις σαμπρελες των ποδηλατων δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να μπαλωσουμε και την στεγανη

http://ndiver.com/videos/repairs_tears_punctures.html

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neokles Εμφάνιση μηνυμάτων
Μήπως είναι καλή ιδέα να το στείλεις έξω; Θα έχεις λίγο extra κόστος σε χρόνο και ίσως και σε χρήμα αλλά αν δεν εμπιστεύεσαι την δουλειά που θα σου κάνουν δεν νομίζω ότι έχεις άλλη επιλογή
neokle τελικα να την στειλει εξω ?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris : 05-03-09 στις 01:04.
Απάντηση με παράθεση