Θέμα: SHARKWATER
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 24-03-09, 11:28
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 08-06-2007
Περιοχή: THESSALONIKI
Μηνύματα: 831
Απάντηση: SHARKWATER

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο grandbleu Εμφάνιση μηνυμάτων

Από την άλλη, πόσα ντοκυμαντέρ έχετε δει στα οποία ο σκηνοθέτης/κινηματογραφιστής είναι και βασικός πρωταγωνιστής? Αν ήταν απλά πρωταγωνιστής, θα πίστευα όντως ότι η παραγωγή του φόρεσε το ρόλο, παίζει πολύ αυτό το σενάριο σε μικρή και μεγάλη οθόνη... Όσοι του κουβάλαγαν δηλαδή τις κάμερες και τα μπαγκάζια του δεν πέρασαν όσα πέρασε ο ίδιος, ενδεχομένως και χειρότερα? Ο κάμεραμαν που τον τραβούσε υποβρυχίως (του οποίου παρεπιπτόντως τα πλάνα είναι εξίσου πολύ καλά, σε βαθμό που δεν είσαι σίγουρος τι γύρισε ο Rob και τι εκείνος...)?

Εμένα πάντως με χαλάει αισθητικά και θα με χαλούσε ακόμη και αν στο ρόλο αυτό έπαιζε η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Τα one man/woman shows αυτού του τύπου με ξενερώνουν. Αν έλειπε όλη αυτή η φλυαρία της εικόνας γύρω από τον εαυτό του, θα μου άρεσε πολύ περισσότερο. Όλα είναι θέμα επιλογής στην τελική.



Εεεε , πια , μου το χαλασατε . Ετοιμαζα κι εγω ενα 4ωρο οπου δινω την λυση για να σωθει ο πλανητης και τον σωζω μπροστα σας , αλλα φοραω
μονον μαγιω και μια προχειρη βελεντζα στον ωμο , φαινεται και το στηθος μου σε δυο σκηνες και ο υπεροχος κοιλιακος μου , ασε που διαρκως μασαω τσικλα και σκανδαλιζω αγορια και κοριτσια (και ιδιαιτερα παπαδες) .
Αν αλλαξω τα πλανα και ντυθω , αλλαζει ολη η σημασια του ντοκυμαντερ και καταστρεφεται ο κοσμος .
Διαλεξτε λοιπον . Εγω με ρασα και ο κοσμος να παει στον διαολο , ή αισθησιακα πλανα με πιτογυρα και πιτσαμπυρες και να προσκυνατε τον Κουρο Μιχαλη ?
__________________

Απάντηση με παράθεση