Μια και ειναι σε αυτη την ενοτητα θα εστιασω μονο στη rec (καταδ ψυχαγ)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neokles
Εδώ και λίγο καιρό έχει μπει στη σκέψη μου η εξής απορία.
Αν εξαιρέσουμε τον δύτη που θα τσιγκουνευόταν και ένα λουράκι για την μάσκα του να έχει μαζί, ποιός είναι ο λόγος για έναν δύτη να αγοράσει εφεδρικό 2ο στάδιο "χταπόδι" και να μην αγοράσει 2 "κανονικά" 2α στάδια;
|
Δεν υπαρχει τεχνικα κανενας λογος διαχωρισμου σαν τακτικη αλλα σαν υποδειξη και μονο
1 το χρωμα δεν ειναι τεχνικος λογος αφου αλλαζει με ενα χρωματιστο προστατευτικο συνδεσμου
2 το ελαφρα μεγαλυτερο μηκος του "χταποδιου" δεν ειναι τραγικα κρισιμο ουτε στη συντροφικη υπο κανονικες συνθηκες
3 το cracking pressure δεν ειναι κατα τη γνωμη μου πραγματικα ενδιαφερον επιχειρημα μια και το τελευταιο πραγμα που θες σε emergency ειναι να ασχολεισαι με free flows στο σταδιο που εγκατελειψες (παρα την υπαρξη ρυθμισεων για αυτο)
Τα καταστηματα ομως stockαρουν συγκεκριμενα προιοντα και δεν εχουν ορεξη να κοβουν ραβουν υλικα για customιες. Ετσι ειναι πιο δυσκαμπτα στο να προτεινουν να βαλεις τα δυο "ακριβα" κυρια και να αλλαζουν σωληνες και χρωματα.
Παράθεση:
Αν η απάντηση που σας έρχετε στο μυαλό είναι "μα την ίδια δουλειά κάνει", τότε γιατί δεν αγοράζετε 2 2α σταδια "χταπόδια";
|
Γιατι υποτιθεται οτι και ο χρηστης ψυχαγωγιας θα απολαυσει τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα των κυριων σταδιων υψηλης αποδοσης (μυθος)
Παράθεση:
Γιατί (και απευθύνομαι κυρίως στου επαγγελματίες που μας διαβάζουν) δεν υπάρχει η επιλογή να πάρεις για εφεδρικό το ίδιο 2ο στάδιο που έχεις για κύριο απλά με άλλο χρώμα (ενδεχομένως);
Συγγνώμη αν ρωτάω κάτι που συμβαίνει ήδη ή αν είμαι ελλειπώς ενημερωμένος πάνω στο θέμα.
|
Ελπιζω να μην μπερδευτουμε παλι φλερταροντας πρακτικες των αυστηροτερων (βαθυτερων απο 30) καταδυτικων δραστηριοτητων, γιατι θα γινει παλι του κουτρουλη ο γαμος.