Απάντηση: Ελευθερία διακίνησης απόψεων
ειμαι ενας απο τους φιλοξενουμενος αυτου εδω του φορουμ καθοτι επαγγελματιας...
με αυτο ως δεδομενη αρχη προσπαθω οσο μπορω να διαχωριζω την επαγγελματικη μου ιδιοτητα απο την ερασιτεχνικη (που νομιζω οτι ακομα διατηρω ανεπαφη στο βαθμο που ηταν προ 11 χρονων οταν και ξεκινησα να καταδυομαι).....
Μια τετοια σταση ειναι εξαιρετικα δυσκολο να διατηρηθει, ειναι σχεδον σχιζοφρενικη συμπεριφορα,
αλλα περιμενω απο τους συμμετεχοντες να με επαναφερουν στην "ταξη" οποτε ξεφευγω....
ο ελεγχος δεν ειναι a priori ελλειμα δημοκρατιας...
Με τη συμμετοχη μου στο φορουμ του ΤΗΘΥΣ αποδεχομαι καποιους κανονες και υποθετω οτι ενας απο αυτους ειναι και το να αποφασιζει το ΔΣ ποια ποστ αρμοζουν και πια οχι να ειναι "ανεβασμενα"...
Το ΔΣ δεν ειναι καποιοι αορατοι συνομωτες....
ειναι συγκεκριμενοι ανθρωποι που με τον ενα ή τον αλλο τροπο εχουν ηδη αποδειξει την ειλικρινη δημοκρατικοτητα τους μεσα απο την καταδυτικη και οχι μονο καθημερινοτητα....
αλλα περα αυτου η κατηγορια περι φασισμου θα εστεκε αν το ΔΣ του ΤΗΘΥΣ θα ειχε ανηθικο οφελος απο την εξαφανιση καποιου ποστ....
ή αν ας πουμε εξαφανιζε τα δικα σου γραφομενα...
εν προκειμενω δεν προκυπτει κατι τετοιο κ δεν βλεπω απο που συμπεραινεις οτι "το ΔΣ του ΤΗΘΥΣ υπερασπιζεται συμφεροντα επαγγελματιων"...
συμφωνα με την δικια μου οπτικη μαλλον ο Σπυρος ειναι ο ωφελημενος απο την ενεργεια αυτη του ΔΣ...(και αυτο ειναι το μονο σχολιο που θα κανω πανω στην ουσια του διεγραμμενου ποστ)
Θα περιμενα ομως μια απλη ανακοινωση απο το ΔΣ η οποια να εξηγει τους λογους διαγραφης του καθε ποστ, οχι γιατι πρεπει ντε και καλα να απολογειται αλλα γιατι ετσι θα αποδεικνειει την ουσιαστικη δημοκρατικοτητα του και τυπικα....
ΥΓ Φιλε Βασιλη νιωθω τρομερα αβολα οταν ακουω για διαγραφες και εξαφανισεις κειμενων αλλα η εμπειρια δειχνει οτι καποιες φορες ειναι εμφανες οτι δε γινεται αλλιως...
το συγκεριμενο ποστ εξαλλου δεν ηταν εξ ολοκληρου μια προσωπικη εξομολογηση de profundis....
σε καποια σημεια ηταν περισσοτερο δελτιο τυπου εταιρειας και ως τετοιο επρεπε να αντιμετωπιστει....
αν εμενε θα ειχα κι εγω καθε δικαιωμα να αρχισω να ανεβαζω δελτια τυπου καθημερινα.
@Σπυρο με τα παραπανω δεν παιρνω καμμια απολυτως θεση σχετικα με τα γραφομενα σου...
ουτε κανω οιονδηποτε σχολιασμο...
κατι τετοιο θα ηταν παντελως αστοχο και ασχετο με το συγκεκριμενο ποστ
|