Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-09, 08:42
Το avatar του χρήστη Basilis
Basilis Basilis is offline

Απάντηση: Ελευθερία διακίνησης απόψεων

Αγαπητέ Fivo, θα ήθελα να ξέρεις οτι στα περισσότερα απο τα οποία γράφεις συμφωνώ, αλλά όχι σε όλα
και για αυτό το λόγο άνοιξα και αυτό το θέμα συζήτησης, όχι γιατί έβγαλα συμπεράσματα για το Σύλλογο και απλά βγήκα να τα ανακοινώσω.
Άλλα γιατί μου δημιουργήθηκαν κάποιες σκέψεις, τις οποίες τις έθεσα σε κοινό προβληματισμό, για να βγάλω στο τέλος τα δικά μου συμπεράσματα.

Στα σημεία όπου διαφωνούμε είναι λίγα, θα σου τα αναφέρω πολύ συνοπτικά κάποια από αυτά,
πολύ απλά δεν θα συμφωνήσω αγαπητέ Fivo στο κομμάτι διαφήμισης. Και θα σε ρωτήσω τι είναι διαφήμιση?

Α) Για μένα διαφήμιση είναι όλο το Forum
(Απο την στιγμή που υπάρχει το οποιοδήποτε forum αποτελεί ενα βήμα για να μπορούμε να βγαίνουμε και να μιλάμε δημόσια όλοι επαγγελματίες έμποροι απλοί δύτες, οταν μιλάς δημόσια κάνεις διαφήμηση)

Β)Για μένα διαφήμιση ειναι:
Tο ότι υπάρχουν σε αυτό το Forum γραμμένα μέλη τα οποία είναι επαγγελματίες, και υπάρχουν εδώ!,
και έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις δημόσιες συζητήσεις των ερασιτεχνών! για όλα τα θέματα!.
Μόνο και μόνο του οτι συμμετέχουν, μιλάνε δημιουργούν θέματα και αναφέρουν το όνομά τους κάνουν άμεση ή έμμεση διαφήμιση τους. (δεν νομίζεις?)
Εαν λοιπόν το site απευθύνεται μόνο σε ερασιτέχνες τότε να διαγράψει όλους τους επαγγελματίες.

Επίσης Κουτσομπολιό απο οτι ξέρω είναι αυτο το όποίο κάνει κάποιος σε μια κλειστή παρέα και όχι δημόσια, οταν μιλάς δημόσια δεν μπορει να κατηγορηθείς οτι κουτσομπολεύεις

Επίσης στο δεύτερο κομμάτι που διαφωνούμε είναι ότι, καλώς η κακός πιστεύω οτι μας ενδιαφέρει ο κάθε επαγγελματίας, γιατί, ο επαγγελματίας είναι κάτι σαν τους πολιτικούς δέχεται την καθημερινή κριτική μας, καλή η κακή. Και ναι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να ξέρω πράγματα για τους επαγγελματίες, Καλώς η κακός για αυτούς.

Πρώτων για να γνωρίζω που δίνω τα λεφτά μου, και αν είναι "απατεώνας" ο εκάστοτε επαγγελματίας εαν θα με κλέψει κ.λ.π.

Δεύτερων για να γνωρίζω που εμπιστεύομαι την εκπαίδευσή μου εάν είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής
(Εάν αυτός που πάω να με εκπαιδεύσει έχει πάρει διπλώματα εκπαιδευτή "ΝΥΧΤΑ")

Για να γνωρίζω οτι αγοράζω στις σωστές τιμές και όχι σε τρελές τιμές

και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να δοθεί το βήμα στους επαγγελματίες και η "Άδεια" του να μιλάνε,

Και όχι η τακτική του οτι χρησιμοποιούν το forum τώρα προς όφελός τους άρα τους κόβουμε, μιλάνε όμορφα και χαϊδεύουν τα αυτιά μας, τώρα τους αφήνουμε.

Ποιος ειναι αρμόδιος κάθε φορά να κρίνει, και να ειναι και υποχρεωμένος να κρίνει σωστά για την κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. θα μου πείς, πολυ βαριά ευθύνη δεν νομίζεις?

Άρα κατά την ταπεινή μου γνώμη ή τους αφήνει ο Σύλλογος να γράφουν ελεύθερα και να δέχονται την δημόσια κριτική από εμάς, ή απο τους ομοιούς τους (επαγγελματίες)
ή καλλίτερα δεν τους επιτρέπει την είσοδο καθόλου στο forum.

Τρίτων και σπουδαιότερο για να αποκτήσουμε επιτέλους άποπψη όλοι οι υπόλοιποι ερασιτέχνες, που δεν γνωρίζουν όσα εσύ γνωρίζεις.

Και φυσικά Ναι περιμένω απο το Σύλλογο να προστατέψει τον ερασιτέχνη αυτοδύτη απο τις κακοτοπιές,
και όχι να προστατεύει τον οποιοδήποτε επαγγελματία με την δικαιολογία του να μην γίνει ρόμπα. Χιλιες φορές να γίνει ρόμπα γιατί θα συμφωνήσω κάθετα με αυτό που είπες οτι ο ερασιτέχνης αυτοδύτης έχει πλέον κριτική σκέψη, και δεν γίνεται άλλο πια να τον δουλεύουμε προς όφελος κανενός επαγγελματία η μή.

Αυτα εν ολίγης, θα χαιρόμουν ιδιαίτερα εάν κάναμε αυτή την κουβέντα πίνοντας ένα καφέ, σίγουρα θα είχα πολλά να μάθω από κάποιον που είναι μέσα στα πράγματα πιο πολύ από εμένα.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, Όλα τα παραπάνω είναι απλά σκέψεις και προβληματισμοί δεν έχων καμία πρόθεση προσωπικής επίθεσης σε κανέναν