12-05-09, 14:10
|
 |
|
|
|
|
Απάντηση: Ελευθερία διακίνησης απόψεων
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Basilis
Β)Για μένα διαφήμιση ειναι:
Tο ότι υπάρχουν σε αυτό το Forum γραμμένα μέλη τα οποία είναι επαγγελματίες, και υπάρχουν εδώ!,
και έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις δημόσιες συζητήσεις των ερασιτεχνών! για όλα τα θέματα!.
Μόνο και μόνο του οτι συμμετέχουν, μιλάνε δημιουργούν θέματα και αναφέρουν το όνομά τους κάνουν άμεση ή έμμεση διαφήμιση τους. (δεν νομίζεις?)
|
Πιάνομαι από αυτό επειδή αναγνωρίζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό κι επειδή ενίοτε βολοδέρνω στην ίδια σχιζοφρένεια που αναφέρει κι ο Δελβερούδης.
Και θα πω ότι με το να συμμετέχεις σε συζητήσεις παίρνεις θέση και κρίνεσαι για αυτήν. Πολλές φορές και σε θέματα όχι αμιγώς καταδυτικά (καλή ώρα). Δημιουργείς πιθανά κόντρες κι αντιπαλότητες, συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες. Με μια κουβέντα δεν διαφημίζεσαι, αλλά εκτίθεσαι. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα διαφήμιση, μπορεί να είναι και δυσφήμιση. Ένας «ερασιτέχνης» μπορεί να πει ό,τι θέλει ανέξοδα, ένας «επαγγελματίας» την οποιαδήποτε κουβέντα του τη χρεώνεται. Όποιος αυτό δεν το καταλαβαίνει και νομίζει ότι η συμμετοχή του σε δημόσιες κουβέντες του αποφέρει κέρδος ντε και καλά είναι αφελής. Όποιος δεν είναι αφελής και το κάνει, παίρνει εν γνώσει του ένα ρίσκο και τέλος πάντων ας κάνει όποιος θέλει το ψυχογράφημά των "επαγγελματιών" για να βρει τα κίνητρά τους, «ποταπά» ή μη, πίσω από αυτό.
Για το θέμα αυτό κάθε αυτό δεν έχω να πω τίποτα εδώ, αισθάνομαι ότι είμαι στο πιο ακατάλληλο μέρος για να πω το οτιδήποτε. Για να πω την αλήθεια η λογική μου δε μπορεί να συλλάβει το ότι άνοιξε τέτοια κουβέντα εδώ μέσα με τον τρόπο που άνοιξε.
(μιλάω για την κουβέντα που ορθότατα κατά τη γνώμη μου και υπακούοντας στην κοινή λογική, οι διαχειριστές του φόρουμ διέγραψαν)