Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-09, 14:24
Το avatar του χρήστη Basilis
Basilis Basilis is offline

Απάντηση: Ελευθερία διακίνησης απόψεων

Φίλε μου Νεοκλή, πάντα οι συζητήσεις μαζί σου, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές! πραγματικά χαίρομαι για την παρέμβασή σου.

Και θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σου πω το εξής, αυτό που προτείνεις, θα είχε λογική να γίνει πριν την δημοσίευση των post του Σπύρου. Και δεν είναι αυτός ο λόγος που ξεκίνησε αυτή κουβέντα για το τι υπηρεσίες προσφέρει.

Ο Σπύρος από όσο ξέρω έχει αυτη τη δυνατότητα δώσει σε όλους στο forum τις σχολής του την με ανάλογη ενότητα που λέει αναφέρει τι σας άρεσε και τι οχι.

Η διαδικασία που τηρεί για την βελτίωση των παροχών του φαίνεται τόσο από την ενότητα στο forum της Σχολής του, όσο και από τα έντυπα "Παρατηρήσεων - Παραπόνων" που δίνει ο ίδιος στο τέλος κάθε σχολείου του. (όσοι κάναμε σχολέιο με τον Σπύρο το ξέρουν)

Πιστεύω να γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν είναι τέλειος ,και ότι οι υπηρεσίες του χρειάζονται συνέχεια να διορθώνονται και να καλυτερεύουν, το έχω πει και προσωπικά στον ίδιο αυτό.

Είχαμε το χρόνο να σχολιάσουμε τα υπέρ και τα κατά των υπηρεσιών του, ποιος ο λόγος να το κάνουμε τώρα?
Δεν νομίζεις ότι δεν θα υπάρχει αντικειμενική άποψη τώρα?