Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia
Παιδιά μη ξεχνιόμαστε....
- Τουλάχιστον ελπίζω ότι θα καταφέρουν να πάνε όοοοολοι οι δημοσιογράφοι, που είναι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι....
|
Μαρία το ενδιαφέρον είναι ευρύτερο.
Διαφαίνεται ότι ίσως και λόγο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, σιγά-σιγά οι ίδιοι οι νησιώτες επαγγελματίες και οι τοπικοί φορείς τους (ενώσεις, επιμελητήρια) αλλά και οι τοπικές αυτοδιοικήσεις, "αφυπνίζονται" και δίνουν βάση στις κατά τόπους "Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού".
Δείτε σχετικά με τη Κέα, Κάλυμνο & Λέρο. Το της Λέρου επιμελήθηκε ο Βασίλης Μεντόγιαννης, το έχω στα χέρια μου και αποτελεί αξιόλογη προσπάθεια
ΝΑΙ η επιλογή πρωινού Παρασκευής δεν είναι ότι καλλίτερο. Για να δούμε και το Πρόγραμμα και τα πρόσωπα των εισηγητών που θα μας ενημερώσει η Δήμητρα, έτσι ώστε να έχουμε μια εικόνα της σοβαρότητας του Συνεδρίου.
Πάντως θα ήταν καλή μια παρουσία/εισήγηση από το Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ. Πώς το βλέπετε;