Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-09, 12:41
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Προβληματισμός για την πρόταση δημιουργίας θαλάσσιου καταφυγίου στις Κυκλάδες

Κάθησα χτες το βράδυ απολύτως μετανιωμένη για τη συμπεριφορά μου και έκανα μια τεράστια προσπάθεια (για τα δεδομένα του χρόνου μου αυτό τον καιρό) για να σου παρουσιάσω τον Κανονισμό.

Το έκανα για εσένα.

Εσύ όμως διάλεξες να σταθείς στο προηγούμενο μήνυμα, το οποίο δήλωσα ήδη στην εισαγωγή του επόμενου μηνύματος ότι το είχα μετανιώσει (αλλά δεν το διέγραψα για να μη φανεί σαν προσπάθεια απόκρυψης της κακής μου συμπεριφοράς)....

Οι συστάσεις σου ήταν "να αλλάξουμε τις ανακοινώσεις μας, κι εμείς και η Greenpeace"....

Μπήκες χωρίς να γνωρίζεις τίποτα για την τεράστια αυτή ιστορία και δήλωσες ότι όσοι ασχολούμαστε τόσο καιρό "κάναμε γκάφες" και "πρέπει να τις διορθώσουμε"....

Δεν ξέρω τι άλλο να πώ ή να κάνω, πάρτο όπως θες και παρεξήγησε ό,τι θες.
Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου και προσπάθησα ειλικρινά πολύ να συνεννοηθούμε -ασχέτως αν κάπου έχασα την υπομονή μου με την επιμονή σου να κατευθύνεις τη συζήτηση στο μόνο θέμα που τελικά φαίνεται να σε ενδιαφέρει (προσωπικό συμπέρασμα, ίσως να κάνω και λάθος).

I rest my case.