Απάντηση: Κατάδυση στην Τήνο
Μμμμ... ναι. Το ξέρω αυτό το ύφος....
Αν υπάρξει διαφωνία, πολλές φορές συγχέεται με την αυστηρότητα και την επίθεση.
΄Εχεις δίκιο,
για το ότι το θέμα είναι άλλο. Ολίσθησα, είναι αλήθεια. Αλλά δεν μετανοώ, γιατί η περίπτωση των "μη αποδείξεων" έχει "ψωμί" και καλό θα ήταν να ανοιχθεί - επι τη ευκαιρία - ένα νέο θέμα (φυσικά, όχι μέσα σε αυτό εδώ).
΄Εχεις δίκιο,
να μην σου λέει τίποτα η "γκρίνια". Ούτε εμένα. Γι΄ αυτό, φροντίζω να την αποφεύγω όπως στο κείμενο που αναφέρεσαι. Αν το αφουγκραστείς με προσοχή, δεν θα ακούσεις αυτό τον χαρακτηριστικό ήχο - "Γκρί, γκρίν" - που έχουν άλλα κείμενα.
Δεν έχεις δίκιο,
γιατί δεν κάνω μάθημα οικονομίας. Είναι elementary γνωστό το πώς λειτουργεί το εμπόριο, καθώς και τι σημαίνει ΦΠΑ, φόρος εργασιών & υπηρεσιών και γιατί υπάρχουν. Αν κάποιοι επιμένουν να μην τηρούν αυτό που άλλοι τηρούν, είναι κοινωνικό θέμα, πρίν απο οτιδήποτε άλλο.
Τέλος.
την περιβόητη απόδειξη δεν την ζήτησα - πράγματι - ποτέ, όχι για λόγους ορθοστασίας όμως, αλλά κακώς εννούμενης "φιλικότητας" απέναντι πρός κάθε καταδυτικό παροχέα. Οι περισσότεροι που δεν το έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, γι΄ αυτόν τον λόγο δεν το κάναμε.
Θα το κάνω, απο εδώ και πέρα όμως, γιατί όταν αποφασίσω να γκρινιάξω ή να καταγγείλω, θέλω να μπορώ να απαντήσω στην εύλογη ερώτηση που μου έκανες.
Ελπίζω να με μιμηθούν και μερικοί άλλοι. Ακόμα και εσύ.
|