Απάντηση: Ισορροπημένο Πιστόνι ή Διάφραγμα?
Κώστα, δεν ξέρω πόσο παλιά εννοείς, αλλά σήμερα, δεν έχω συναντήσει (και μέσα απο εμπειρίες άλλων) προιόν που να σε προδώσει άγρια.
Ποιότητες υπάρχουν και φαίνονται, αλλά αυτό αφορά την "μακροημέρευση" και όχι την τέλεια λειτουργία σε σχέση με τον... "πνιγμό".
Αυτό είπα και πρόσφατα σε μια φίλη που με σχετικά μικρή εμπειρία, διαπραγματευόταν έναν ρυθμιστή "πρώτης γραμμής", και τριπλάσιας αξίας απο αυτόν που της πρότεινα εγώ. Η θέση μου ήταν οτι αυτός που της πρότεινα εγώ, έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και πέντα χρόνια χωρίς σέρβις (ναι !...), έχει κατέβει 60άρες και ποτέ δεν πρόδωσε τον ιδιοκτήτη του.
Αν, ένα τέτοιο προιόν δεν θεωρηθεί καλή αγορά (με 3 φορές μικρότερη τιμή) + του ότι θα χρησιμοποιηθεί σε χαλαρότερες συνθήκες, τότε ποιός ο λόγος κόστος/απόδοση που κάνει τον άλλον καλύτερο?
Και στην τελική, αν ο αρχάριος και χαλαρός δύτης που θα κάνει 30 βουτιές τον χρόνο χρειάζεται ρυθμιστή 800€, τότε ο 5 φορές καλύτερος δύτης τι χρειάζεται?
Και τέλος: τους ρυθμιστές των 300 € ποιοί πρέπει να τους αγοράζουν?...
Καλά είναι τα μεταξωτά βρακιά, αλλά καλό είναι να επενδύσουμε και σε επιδέξειους κ**ους... που κάνουν και την πραγματική διαφορά.
|