Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-08-09, 14:04
nmoiras nmoiras is offline

Απάντηση: 26-29.06.2009: Οικολογική Καταγραφή Βυθού στη Γυάρο (Σ.Ε.Α. Τηθύς / GreenPeace)

Τότε μαζί τους....και μαζί σας...

Επειδή όμως η γυναίκα του Καίσαρα θα πρέπει και να φαίνεται εκτός από το να είναι τίμια....

και επειδή τις ομοσπονδίες των παράκτιων τις ξέρουμε πως λειτουργούν....τελευταίο παράδειγμα θα βρεις εδώ:

http://www.sael.gr/sael/data/protase...p.d_189.78.htm

....και οι παρατηρήσεις πέρασαν αυτούσιες στο Π.Δ. 68 (ΦΕΚ 90/Α/12-06-2009) όπου περιορίζουν την ερασιτεχνική και καταργούν τελείως το ψαροντούφεκο...παντού στο θερμαικό...μια και από ότι λέτε δεν υπάρχει τρόπος περιορισμού με τον κανονισμό 1967/2006)....

και τέλος επειδή ο ορισμός του περί ποιοι θα επιτρέπονται στο προτεινόμενο πάρκο είναι σαφής....μην λέμε κάθε φορά τα ίδια.....

Εγώ θα έχω τις επιφυλάξεις μου για τα κριτήρια ... μέχρι να δω το Π.Δ. αν ποτέ βγει.

...σχετικά με την απαγόρευση στη Γυάρο....δεν είναι στο χέρι τους να αναιρέσουν την απαγόρευση....στο χέρι τους είναι να εισηγηθούν στο Υ.Ε.Ν. την αλλαγή του Γ.Κ.Λ.

Το αν θα αλλάξει είναι ένα άλλο θέμα....αν μπορούσαν θα το είχαν κάνει από καιρό....Αν ηταν μάγκες και είχαν οικολογικό όραμα ας έφευγαν και από την Τήνο....και όχι να ψαρεύουν στα απαγορευμένα αλλά να ζητάνε νέο Νόμο για εξτρά απαγόρευση. Για ποιο λόγο θα τηρήσουν το νέο Νόμο οι ίδιοι άνθρωποι;

Αν ξεκαθαριστούν όλα τα παραπάνω τότε στην επόμενη εκδήλωση για το πάρκο μπορεί να καθόμαστε δίπλα.

Μέχρι τότε.....εγώ διαβάζω σαφώς ότι θα επιτρέπεται να δραστηριοποιούνται μόνο οι ψαράδες της μικρής παράκτιας αλιείας...εξού και η απορία για το πως τα κατάφεραν (οι παράκτιοι).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nmoiras : 28-08-09 στις 14:12.
Απάντηση με παράθεση