Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-10-09, 22:43
Το avatar του χρήστη Έκτωρ
Έκτωρ Έκτωρ is offline

Περιοχή: Μεστά Χίου!
Απάντηση: jvc picsio+housing ikelite

γεια σου Αντώνη.
Εδώ μέσα θα βρεις αρκετούς που θα σου δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για αυτό το θέμα. Το χάουζινγκ που λες είναι όντως φτηνό αλλά να σου πω την αλήθεια εγώ δε θα το προτιμούσα. Τα 60μ. δεν μου λένε κάτι γιατί έτσι κι αλλιώς μετά από κάποια μέτρα εγώ δεν τραβάω φωτογραφίες. Είναι λίγος ο χρόνος και πρέπει να προλάβω να χαρώ την βουτιά. (Σαν να με έχει καταλάβει και το δικό μου το χαουζινγκ σπάνια φιλοτιμείται να δουλέψει κάτω από τα 20 μέτρα). Εγώ αν πήγαινα να αγοράσω τώρα κάτι σε κόμπακτ θα επέλεγα κάποια από αυτές που είναι αδιάβροχες έως τα 10μ. Βούτηξα με κάποιους που είχαν μια τέτοια ολυμπους 1030sw και τους ζήλεψα αρκετά. Δεν είχαν κανένα άγχος για το αν θα βάλει νερό το χάουζινγκ και ήταν ευτυχισμένη. Ψηφίζω όλυμπους επίσης διότι το φλάς τους δεν χτυπάει στο χάουζινγκ όπως στην δικιά μου κανον powershot g7 το οποίο με ταλαίπωρη αφάνταστα όταν είμαι απέναντι από τον θρυλικό πουά-γωβιού. Έχω τόσα στο μυαλό μου πρέπει και να θυμηθώ να βάλω πάνω αριστερά το θέμα και τσουπ το χάνω το βρωμόψαρο.
Πολύ ωραίες φωτογραφίες τόσο μακρο όσο και με φλας και στα βαθεία η 1030
Άλλο ένα πράγμα που θεωρώ πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολύ σουλουπωμένη και χωράει στην τσέπη του τζάκετ. Η τιμή στο ebay είναι σαφώς πιο συμπαθητική μιας και στο σκρουτζ ξεκινάει 318 γιούρα.

Υγ. Γεια όσους δεν ξέρουν το σκρουτζ http://www.skroutz.gr/
Υγ. Αυτό όμως που μπορώ να χαρακτηρίσω όμως σαν παμμέγιστο πλεονέκτημα είναι πως ποτέ δεν θα χρειαστεί να βάλεις το χαουζινγκ μέσα στην δεξαμενή. Έτσι ποτέ δεν θα έχεις ηθικά διλήμματα.
Υγ. Περιμένω φωτογραφίες από μέδουσες για δημοσίευση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Έκτωρ : 15-10-09 στις 22:55.
Απάντηση με παράθεση