Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο pennouninio
Σε ευχαριστώ πολύ
δεν έχω σκοπό να πάρω την πρωτη στολή που θα δοκιμάσω (που ήδη έχω δοκιμάσει και την απερριψα  ) άλλα ούτε και αυτην που θα μου προτείνει ο πωλητής. Και παρόλο που ασχολούμαι σχεδόν 3 μήνες με τις καταδύσεις δεν πήγα αμέσως να πάρω εξοπλισμό, αφήνω όλα να τα παρω ένα ένα και αφού έχω κάνει πρώτα μια έρευνα αγοράς είτε πηγαίνοντας σε καταστήματα, είτε διαβαζοντας από ιντερνετ είτε μιλώντας με φίλους που κάνουν χρόνια καταδύσεις.
|
Αν τα παιρνεις "ενα-ενα" τότε ασε τους φιλους σου που κανουν χρονια καταδυσεις να σε βοηθήσουν να διαλεξεις πέδιλα, μποτακια και τα υπολοιπα. Κατα τη γνώμη μου παρε πολυ αργοτερα στολη. Περασαν σχεδον 3 χρονια για να καταληξω τι μου ταιριαζει και με εξυπηρετει σωστά υποβριχιως. Μεσα σ'αυτο το διαστημα δοκιμασα
διαφορες μάρκες απο διαφορετικά καταδυτικα κέντρα και
επιτελους πριν 10 μερες (

)εκανα την καλυτερη αγορα σε 5mm φυσικα μαζι με γιλεκο και κουκουλα. Την καλυτερη προταση τότε μου την είχε κανει η Physalia λέγοντάς μου:
Παράθεση:
Εκμεταλλεύσου την κατάστασή σου: Βούτα και ξαναβούτα, και κάθε φορά νοίκιαζε και δοκίμαζε διαφορετικά υλικά (είτε στολή, είτε τζάκετ, είτε ρυθμιστές) σε όσο περισσότερα καταδυτικά κέντρα μπορείς.
Κι όταν φορέσεις τη στολή που θα σε κάνει να αναφωνήσεις Νιώθω Απίθανα Εδώ Μέσα, αγόρασέ τη!
(ε, τι, γουρούνι στο σακί; )
|
Την ακολουθησα και δεν εχασα. ΟΚ 3 χρονια ειναι καπως πολυ (μη βαρατε!!!
) 3 μηνες που εχεις τελειωσει απο την αλλη ειναι πολυ λιγος καιρος. Επισις: δοκιμαζω στολη= τη δοκιμαζω κάνωντας βουτια και οχι στο δοκιμαστηριο, εχει μεγαλη διαφορα πιστεψε με!
Δες εδώ και καποιες απο τις υπολοιπες συμβουλες που μου ειχαν δώσει στο topic που ειχα κανει τοτε
http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=2603
good luck
