Απάντηση: Σε βλέπω
Έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ grandblue, και να είσαι σίγουρος πως καθε άλλο παρα παρεξηγήθηκα.
Απλά θα ήθελα να αναφέρω,(και προφανώς έπρεπε να το είχα κάνει ήδη) πως η "Επίμαχη" φωτογραφία, δεν τραβήχθηκε σε κάποια βουτιά παρέας, που βρήκαμε ας πούμε εναν ιππόκαμπο και είπαμε να δοκιμάσουμε διάφορες "στάσεις".
Η συγκεκριμένη φωτογραφία λοιπόν, τραβήχθηκε σε κατάδυση που είχε αντικείμενο μελέτη για βιοποικιλότητα συγκεκριμένης περιοχής στην Σαλαμίνα στην οποία είχα την τιμή να συμμετέχω και εγώ, και η κυρία η οποία εικονίζεται ήταν επικεφαλής επιστήμων της συγκεκριμένης μελέτης. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες απο την συγκεκριμένη κατάδυση, στην οποία επεξεργαζόταν απο σπασμένα όστρακα, μέχρι και την άμμο του βυθού, αλλά δεν μπορώ να πώ με σιγουριά το τι είναι αυτό που έβλεπε, διότι δεν είμαι και ο αρμοδιότερος να κρίνει.
Θεωρώ πως λόγω ειδικότητας γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει κάποιον οργανισμό, είμαι σίγουρος πως διακρίνει πράγματα τα οποία δεν διακρίνω ο ίδιος τα οποία ενδεχομένως έπρεπε να καταγραφούν, (εξ αλλου ο ρόλος μου ήταν καθαρά βοηθητικός, απλά για να κάνω τον "οδηγό" της περιοχής και να φωτογραφίζω κάποια πράγματα που μου υπεδύκνειε) και η όλη σκηνή της φωτογραφίας δεν ήταν αυτό που λέμε "στημένη", ακόμα και αν φαίνεται πως έτσι είναι, οπότε κατανοώ απολύτως και το σωστότατο σχόλιο σου.
Προσωπικά λοιπόν, δεν αγγίζω τίποτα, ιδίως αυτούς τους εύθραυστους οργανισμού και συμφωνώ απολύτως μαζί σου, και χαίρομαι οταν βλέπω πως το ίδιο κάνουν και οι συνκαταδύτες μου.
να κατέχεις ήντα λες..
|