Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-12-09, 14:14
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Το μεγαλείο του συλλόγου....

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο seafarer Εμφάνιση μηνυμάτων
LiveAboard in Greece!!!

μηπως θα επρεπε να το δουμε στο μελλον για διασυλλογικη κατασταση???
Πέρα από το ότι γενικά το liveaboard in Greece είναι για μένα η πεμπτουσία της ευτυχίας που μπορεί να προσφέρει στον δύτη ο 3409, ξέρω καλά πόσο δύσκολο είναι να οργανωθεί κάτι τέτοιο σε συλλογική, πόσο μάλλον διασυλλογική βάση.

Βλέπω από τώρα τις συμμετοχες να ακουμπάνε εύκολα τον αριθμό 50 και κάθε άλλο παρά είμαι αισιόδοξη ότι η Ελλάδα μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα τόσο πολύ κόσμο σε δυο τόσο απαιτητικές δραστηριότητες (ιστιοπλοϊα και κατάδυση).

Κάποιοι (όχι παραπάνω από 7-8 δύτες κάθε φορά) που κατά καιρούς το επιχειρήσαμε με διάφορους συνδυασμούς σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό/προορισμούς/προσδοκίες, τη βγάλαμε ίσα-ίσα και με πολλούς περιορισμούς και συγκατάβαση.
Μπορείτε να φανταστείτε 50-60 δύτες σε αντίστοιχο σενάριο? Εγώ πάντως όχι ακόμα.
Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το liveabord in Greece είναι κάτι που ούτως ή άλλως δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου....ξέροντας πόσοι πολλοί ακόμα σε αυτή την παρέα λατρεύουν τον συνδυασμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν προκύψουν όλες οι απαραίτητες συγκυρίες, δεν πρόκειται να τις αγνοήσουμε!!