Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-10, 02:00
ydetor ydetor is offline

Συστάσεις

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κύριε Δετοράκη καλώς ήρθατε στο forum του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αυτοδυτών "Τηθύς".

Επειδή όμως δεν είμαστε στήλη μικρών αγγελιών και διαφημίσεων αλλά κοινότητα ενεργών ανθρώπων και αυτοδυτών, καλό θα ήταν να μας συστηθείτε πριν αναρτήσετε τις διαφημίσεις σας (δεν θα ήταν πιο ευγενικό?)

Μπορείτε π.χ. να μας γράψετε δυο λόγια για σας εδώ: Συστηθείτε μας

Επίσης να σας ενημερώσω ότι στην κοινότητά μας ισχύουν ειδικοί όροι όσον αφορά την προβολή των επαγγελματιών, που μπορείτε να τους διαβάσετε εδώ:

ΟΡΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ WWW.SCUBADIVE.GR - Ενημερωθείτε πριν δημοσιεύσετε οποιοδήποτε μήνυμα

Καλή συνέχεια και καλά posts
Ευχαριστώ πολυ για το καλωσόρισμα. Φυσικά με την άνεση ενός από τα πρώτα μέλη του συλλόγου, δεν σκέφτηκα ότι οι νεότεροι δεν θα με είχατε ακουστά! Καλώς σας βρήκα λοιπόν και στο φόρουμ και ελπίζω ότι σας ενδιαφέρει να ξέρετε και να στηρίζετε τα νέα καταδυτικά βιβλία και μάλιστα να σας τα παρουσιάζουμε εμείς οι ίδιοι που τα γράφουμε.
Όσο για την επαγγελματική μου ιδιότητα όπως γνωρίζετε είμαι διευθυντής και ιδιοκτήτης εδώ και 10 χρόνια του καταδυτικού κέντρου 5 Αστέρων της PADI Atlantis Diving στην Ηλιούπολη, το οποίο ελπίζω ότι θα το συμπεριλάβετε σύντομα και στον κατάλογο των καταδυτικών κέντρων του φόρουμ, όπως έχω ήδη ζητήσει από σήμερα!
Απάντηση με παράθεση