Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-10, 14:24
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Συστάσεις

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ydetor Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα πρέπει απλώς να σας θυμίσω ότι για να ιδρυθεί ένας σύλλογος χρειάζεται μια ομάδα ανθρώπων να κινητοποιηθούν και να βρουν για παράδειγμα ιδρυτικά μέλη, όπως και να φτιάξουν ένα καταστατικό. Έχω την τιμή να ανήκω σε αυτή την ομάδα που ίδρυσε τον σύλλογο και αυτόν τον τίτλο δεν τον παραχωρώ σε κανέναν.
Κύριε Δετοράκη, μ' αυτά που δηλώνετε εκτίθεστε και αγγίζετε νομίζω τα όρια του παραλόγου (ή ίσως και του αλτσχάιμερ). Μπορείτε να φαντασιώνεστε όσους τίτλους θέλετε, αλλά επειδή τυχαίνει να είμαι στην ομάδα που δούλεψαν το καταστατικό του Σ.Ε.Α. Τηθύς καθώς επίσης και σε όλες τις συναντήσεις του συλλόγου ακόμη και πριν την ίδρυσή του, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν ήσασταν παρών σε καμμία από αυτές τις συναντήσεις.
Να πω ακόμη ότι όλα αυτά τα λέω χωρίς καμμία διάθεση προσωπικής προβολής, ούτε προσωπικής αντιπαράθεσης, δε θα μπορούσα εξ' άλλου γιατί δε σας γνωρίζω.

Παράθεση:
Επίσης πιστεύω ότι θα έπρεπε να είμασταν ακόμα πιο αυστηροί με το καταστατικό μας ώστε να μην εμφανίζεται σήμερα λογοκρισία του είδους "ξεχάσαμε ότι υπάρχετε και εσείς ως καταδυτικό κέντρο" ή να έχουν ορισμένοι την απαίτηση να λογοκρίνουν την ύπαρξη καταδυτικών βιβλίων που τιμούν την Ελλάδα και την κατάδυση.
Κατ' αρχήν δεν είμαστε κατάλογος καταδυτικών κέντρων. Είμαστε κοινότητα ερασιτεχνών αυτοδυτών και το μόνο που ζητήσαμε είναι να σεβαστείτε τους όρους της κοινότητά μας scubadive.gr περί διαφήμισης που νομίζω είναι δικαίωμά μας.
Αν εσείς πιστεύετε πως υπάρχει προσωπική προσπάθεια λογοκρισίας ως προς το καταδυτικό σας κέντρο είναι δικαίωμά σας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια αστήριχτη προσωπική άποψη, μια και πάντα είμαστε ανοιχτοί στην ενημέρωση στοιχείων των καταδυτικών κέντρων.

Παράθεση:
Μην συγχέετε το δικό σας δικαίωμα του σχολιασμού με την φίμωση των δημιουργών. Κανείς δεν μπορεί να ανεχτεί το επιχείρημα της φίμωσης για να μην ενοχληθούν κάποιοι πραγματικά ανύπαρκτοι!

Γιάννης Δετοράκης
Αν θεωρείτε ότι οι όροι μας σας "φιμώνουν" και δεν είναι δημοκρατικοί , είναι δικαίωμά σας αλλά προς το παρόν αυτοί είναι και θα πρέπει να τους σεβαστείτε. Κανένας δε σας ανάγκασε να γραφτείτε στην κοινότητά μας.

Δεν ξέρω ποιους υπονοείτε με το ανύπαρκτοι (προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου να ανήκω σ' αυτούς) αλλά δε θα εμπλακώ σε συζήτηση τέτοιου επιπέδου μια και μ' ενοχλούν αφάνταστα αυτοί που νομίζουν ότι η ύπαρξή τους είναι πιο υπαρκτή απ' των υπολοίπων.
Την ύπαρξή του καθένας την αποδεικνύει και την υποστηρίζει καθημερινά με τα γραφομενά του, τα κίνητρά του και τις πράξεις του.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 26-01-10 στις 14:36.
Απάντηση με παράθεση