Εκτωρα , εγω θα προτιμησω την εκδοχη του Μπαμπη απο την δικη σου . Ας μην μπλεκουμε περισσοτερο τα πραγματα και ας μην τα πολιτικοποιουμε . Οποτε το κανουμε αυτο , ξεκινουν οι εχθρες , τα μιση και ανοιγουμε πληγες (που σιγουρα ποτε δεν εκλεισαν ) . Αν φερει ο ενας ενα παραδειγμα , θα φερει ο αλλος δεκα . Αν δε , ο "αλλος" , στερειται παραδειγματων ή εστω παιδειας και απλα μεινει απο επιχειρηματα , προσφευγει ευκολα και αμεσα στην βια . Εδω μιλαμε για κατι το οποιο εγινε και ντροπιασε την χωρα παγκοσμιως . Γιναμε ρεζιλι , οχι επειδη αυτοι ειναι ακροδεξιοι , ακροαριστεροι ή ακροκεντρωοι (

) , αλλα επειδη αυτοι αποφασισαν να κανουν κατι που εξευτελισε την χωρα μας και εριξε πισω χρονια προσπαθειων και διαπραγματευσεων και εδειξε ενα προσωπο Ελληνων πλαστο . ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχει δολος (οχι τρελλες συνομωσιες βεβαια ) και φαινεται αυτο απο την αμορφωτοκτηνωδια με την οποια το εκαναν . Ας ξεχασουμε λοιπον και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (ρε π@υστη μου , σ'αυτην την χωρα πια) παλια μιση , που να σου πω την αληθεια , πολυ λιγοι απο εμας εζησαν ή επηρεαστηκαν (ασχετα αν η μιση Ελλαδα παιρνει συνταξη ηρωα και σωτηρα της χωρας κι ας ητανε ρουφιανοι και δοσιλογοι , υπουλα σκουληκια που μονον ζημια εκαναν , γ@μω τις κατσαριδες μας και μονον ελαχιστοι απο αυτους οντως ηταν ηρωες , ασχετου πλευρας , ηρωες για την χωρα στις δυσκολες στιγμες της) .
Ναι και ο παππους σου απο τους μεν και ο παππους μου απο τους δε και η κατσικα της ανηψιας του σκυλου του περιπτερα απο την δεκαοχτουρα του εραστη της κοτας του Μπαρμπαμυτουση κλπ , ολοι εχουμε να πουμε απο μια μλκια (ναι μλκια ειναι) . Και επειδη ειμαστε αυτοι που ειμαστε , τα λεμε , μονο και μονο για να φτασουμε στο επιπεδο να ειμαστε εμεις οι ηγετες και οι Θεοι , που μονον εμεις δικαιουμαστε οπως μας ελεγε η γιαγια μας οταν ειμασταν μωρα . Φτανει με τις αναφορες . Ηρωες παλιους γεμισαμε και τιμη μας . Σημερα ομως μονον παπαρδελες εχουμε να δειχνουμε και ανανδριλικια κατα της ιδιας μας της χωρας . Αυτη η ιστορια στην παρελαση για μενα , ειναι ενα τετοιο παραδειγμα ΑΝΑΝΔΡΙΑΣ και τιποτα αλλο .
Εδω με edit προσθετω : Αξιομεμπτο κατ'εμε , ειναι οτι καταχραστηκαν την θεση τους ως εκπροσωποι των ΕΕΝ και ειδικα των συγκεκριμενων Σωματων (που θεωρουνται τα πιο τιμημενα) και εδωσαν την εντυπωση οτι εκπροσωπουν με αυτα τα συνθηματα την χωρα . Εκει ας εστιασουμε και ας πεισουμε τον υπολοιπο κοσμο οτι δεν ειναι ετσι . Μπορει να πιστευει ο καθε ενας ο,τι θελει . Μπορει να το εκφραζει , μεσα σε πλαισια που εχουν διευκρινιστει , ο,τι κι αν ειναι αυτο και ας μην συμφωνουμε και οντως σε αυτο ειμαι με το μερος ολων . Αλλα δεν μπορει να καπηλευεται την Σημαια μια χωρας . Η απαντηση μου , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ . Εχουμε αλλα σημαντικα προβληματα να λυσουμε . Οπως ειπωθηκε πιο νωρις στο thread αυτο , να μην αφηνατε τα χωραφια σας να τα δουλευουν αυτοι που βριζετε για να καθεστε στα καφενεια με δυο τρια κινητα και σουπερ ουαου αμαξαρες μπροστα παρκαρισμενες . Ας μη διναμε το δικαιωμα να πιστεψουν οτι υπαρχουν δουλειες . Αυτοι οι ανθρωποι εχουν αναγκη απο δουλειες και δεν καλαμπουριζουν . Αδραξαν την ευκαιρια και ηρθαν . Ας μην ψηφιζαμε αυτους που ανοιξαν τις πορτες , αν δεν τους θελαμε εξ'αρχης . Ολοι μας ειμαστε συνυπευθυνοι για αυτο που καποιοι θεωρουν απαραδεκτο .
Τελος edit
Οσο το προεκτεινετε τοσο αξια δινετε και τοσο τους κανετε κι αυτους ηρωες . Απαξιωστε για να μεγαλωσετε την αποσταση απο αυτα .
Ασε που το μεγαλυτερο ποσοστο των "υπερπατριωτων" , εχουν καταγωγη απο τον Ποντο , την Καππαδοκια , την Αρβανιτα και αλλα τετοια μερη . Οταν λοιπον ερχοταν αυτοι οι πληθυσμοι στην ομορφη αυτην βασανισμενη και φτωχη χωρα , αντιμετωπιζαν την ιδια συμπεριφορα που αντιμετωπιζουν οι σημερινοι μεταναστες και-ή προσφυγες . Ρωτηστε οσους ηλθαν απο εκει , να σας πουν για το γενικοτερο κλιμα που επικρατουσε . Δηλαδη σκεφτειτε το λιγακι . Τον παππου του ταδε , τον φωναζαν εσεκ Καραμανλη (γα'ι'δουρι Καραμανλη και εννοω την φυλη των Καραμανληδων απο το Καραμαν της Μ.Ασιας , βλ. Καππαδοκια ) , ή οσα ελεγαν για τους Ποντιους . Τα ιδια και για τους αλλους . Ερχονται λοιπον τα εγγονια - δισεγγονα τους και φερονται με τον ιδιο τροπο σε οποιους ερχονται (ΟΚ , εκεινοι τοτε θα μου πειτε οτι ηταν Ελληνες . ΓΕΛΙΕΣΤΕ αν νομιζετε οτι τους θεωρουσαν Ελληνες . Τουρκοσπορους τους- μας λεγαν ) .