πάντως ο ξερός χαρακτηρισμός του Κούλογλου ως "δηλωμένου αριστερού" μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση διότι εγώ που δεν γνωρίζω και δεν πολυενδιαφέρομαι για τις κομματικές του καταβολές και αντ΄αυτού κρίνω από τις απόψεις του, τον θεωρώ μάλλον έναν από τους πλέον αντικειμενικούς και ανεξάρτητους έλληνες δημοσιογράφους (στους τυφλούς ο μονόφθαλμος κλπ κλπ).
έχει πολλή πλάκα πάντως το γεγονός ότι αυτοί που πράγματι δηλώνουν αριστεροί, κράζουν τον Κούλογλου ως εξώφθαλμα φιλοπασοκικό ενώ για τους ίδιους λόγους αυτοί που δηλώνουν ακροαριστεροί γιαουρτώνουν τις κάμερες του tvxs όπου και όποτε τις πετύχουν σε πορεία
Ο λόγος που επανέρχομαι σε αυτή τη συζήτηση πάντως, δεν είναι για να κάνω το συνήγορο του Κούλογλου ή άλλου διαβόλου, αλλά για να επισημάνω ότι τα λεγόμενα σου gre μου δημιούργησαν μια μικρή ανησυχία: αν καταλήξουμε να εξισώνουμε τους αντιφασίστες και αντιρατσιστές με τους "δηλωμένους αριστερούς" (δλδ μετά βίας ένα 12-15% των Ελλήνων), τότε ζήτω που καήκαμε όσοι νομίζαμε ότι τέτοιοι (οφείλουν να) είναι όλοι οι απανταχού δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες