Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #48  
Παλιά 01-04-10, 11:46
Καλαμαρας Δημητρης Καλαμαρας Δημητρης is offline
 
Εγγραφή: 29-03-2010
Μηνύματα: 5
Απάντηση: ΟΥΚ και η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Δεν διαφωνω με την αποψη σου απλα πιστευω οτι το ειδος στρατιωτη για το οποιο μιλας αν και θεωρητικα ειναι το ιδανικο δεν υπαρχει για τον εξης λογο.
Ενας πραγματικα σκεπτομενος ανθρωπος δεν θα εφτανε σε σημειο να σκοτωσει αγνωστους σε αυτον συνανθρωπους του εστω και διαφορετικης εθνικοτητος για κανεναν λογο.
Η φυση του φονου ειναι κατα την γνωμη μου ζωωδης και για αυτο και ο στρατος τουλαχιστον οταν υπηρετησα εγω ουσιαστικα μας υποβαθμιζε πολιτισμικα προκειμενου να γινουμε αποτελεσματικοι.
Δεν πιστευω τουλαχιστον σε επιπεδο μαζας οτι ο πολιτισμενος ανθρωπος μπορει να γινει αποτελεσματικος σε επιπεδο μαχης εκτος αν προστατευει αμμεσα την ζωη η την οικογενεια του.
Δυστυχως τουλαχιστον με το ειδος των γειτονων που εχουμε μονο ο φοβος ενος πιο αγριου απο αυτους εχθρου θα ειναι αποτελεσματικος.
Απάντηση με παράθεση