Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-04-10, 19:15
Το avatar του χρήστη Panagiotis
Panagiotis Panagiotis is offline

Απάντηση: ΟΥΚ και η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Sunshine Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξέρω που ζεις αλλά γενικότερα στην Ελλάδα αν δεν το έχεις παρατηρήσει πήξαμε στα «μεμονωμένα περιστατικά» …..
Και εκτός απο τα μεμονωμένα περιστατικά, πήξαμε ΚΥΡΙΩΣ στο να βάζουμε δικαιους και άδικους στο ίδιο τσουβάλι

Αν θεωρεί κάποιος πως δέκα εκατομμύρια Έλληνες, πρέπει να δεχτούν την ταμπέλα του ρατσιστή, επειδή έγινε το συγκεκριμένο επεισόδιο, τότε πάω πάσο, αλλα προσωπικά δεν την δέχομαι.

Αυτοί που ενήργησαν έτσι, δέχτηκαν και τις όποιες συνέπειες της πράξης τους, και κοινωνικά (δεν τους έκραξαν οι αλλοδαποί όσο τους έκραξαν οι Έλληνες) αλλά ενδεχομένως και απο την υπηρεσία στην οποία ανήκουν.

Γιατί λοιπόν κάποιος πρέπει να κοιτάξει τους δέκα, τους είκοσι που δημιούργησαν αυτό το θέμα και να μην κοιτάξει τα εκατομμύρια που αντέδρασαν σε αυτό, με τέτοιο τρόπο?

Το οτι συνέβει σε παρέλαση εθνικής εορτής τι σημαίνει?? Πως πρέπει να μοιραστεί η ευθύνη στο πανελλήνιο και να νιώθουμε "συνένοχοι"??

Μήπως θα έπρεπε και εμείς να κάνουμε ανάκληση του Ελληνα πρέσβη απο τα Τίρρανα επειδή όταν έπαιζαν οι Εθνικές μας ομάδες οι αλβανοί μας βρίζαν και καίγαν τις σημαίες μας, υπο το βλέμα των αστυνομικών?
Λυπάμαι αλλά η επίλογή του Καντάρ, μου θυμίζει όλους όσους εξέφρασαν τέτοιου είδους απόψεις.

Πιστεύεις πως η στάση του Καντάρ (Του οποίου την συγγραφική αξία, φυσικά και αναγνωρίζω, το "τσελεμεντές" στο περι "θαυμασμού του Ελληνικού πολιτισμού" πάει αν δείς) θα δημιουργήσει ενοχές στους δημιουργούς του επεισοδίου? Θα του κάνει να μετανιώσουν, να καταλάβουν το ενδεχόμενο λάθος ή θα αποτρέψουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον?
Aυτού του είδους την αντίδραση, όπως είπα, θα την περίμενα -και ίσως να την δικαιολογούσα - απο κανέναν Γκρουέφσκι για παράδειγμα. Όχι όμως απο έναν υπηρέτη του πολιτισμού.

Αυτό που ξέρω είναι πως όταν παώ κάπου καλεσμένος, και μου γαβγίζει το σκυλί του οικοδεσπότη, δεν τα βάζω με τον οικοδεσπότη, δεν του τραβάω μια μούντζα και κάνω μεταβολη. Και αν τα βάλω και με το σκυλί ακόμα, τότε ή ανόητος θα είμαι, ή δεν θα έχω δεί τον "πνίχτη" και το "λουρί", που φροντίζει όπως πρέπει τα πράγματα..
να κατέχεις ήντα λες..
Απάντηση με παράθεση