Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos
Μ' αυτό το σκεπτικό στο είπα κι εγώ ότι μια φορά θα το στήσεις κι ότι αν αποφασίσεις στο μέλλον να πας στην 7D θα πρέπει να αλλάξεις και το housing - που συνεπάγεται μεγαλύτερη απώλεια χρημάτων.
|
σε αυτό το θέμα έχεις μεγάλο δίκιο...στάνταρ χάνεις αρκετά εώς πολλά λεφτά...δεν αλλάζεις κ κάθε μέρα τον εξοπλισμό σου σωστά ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos
Ξεκίνα μ' αυτό που έχεις και βλέπεις 
|
ναι έτσι στην πράξη θα φανεί αν χρειασθεί κ δεύτερο όντως.μου αρέσει που έχει επάνω κ το φως κ ειδικά στην νυχτερινή ζωή είναι πολύ καλό!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos
Πριν λίγες μέρες είχα μια κουβέντα για αγορά Ikelite από Ευρώπη σε πολύ ενδιαφέρουσες τιμές αλλά δεν θυμάμαι την χώρα και το μαγαζί, αν τα βρω θα στα γράψω 
|
ok thx !!!Αλήθεια με το τελωνείο τι παίζει σε αυτές τισ περιπτώσεις ?εννοώ σε μεγάλα ποσά...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos
Για τους φακούς, ίσως βρεις και στην Ελλάδα καλές τιμές - ψάξτο.
Υπάρχει π.χ. το Adorama.gr που έχει πάντα καλές τιμές (ίσως τις καλύτερες).
|
απο το συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάρει την 40d μέχρι στιγμής δεν έχει χρειασθεί να περάσω κάτι στην εγγύηση αλλά απ οτι θυμάμαι μου είχαν δώσει χαρτί για ένα χρόνο μαζί με την απόδειξη !!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos
Από την άλλη υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά που μπορείς να βρεις καλές τιμές, είναι αξιόπιστα, και παρέχουν και εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας όπως π.χ.
το PhotoAgora.gr
...και τώρα που ξαναβλέπω τις τιμές, είναι μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων (από τα 700 ευρώ στα 1400) οπότε δεν ξέρω πραγματικά αν αξίζει 
|
ναι παίζουν κ αυτά τα μαγαζιά κ ο Καταρέλος ( έχω πάρει ένα φακό ) είναι πολύ καλος στην εξυπηρέτηση του κ μου είχε κάνει κ καλύτερη τιμή απο την αναφερόμενη του net..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos
Αυτό που σίγουρα θα σου λείψει περνώντας από τη μικρή σου ελαφριά compact στην DSLR είναι η δυνατότητα να τραβάς ευρυγώνιο και στο αμέσως επόμενο κάδρο να γυρίζεις σε macro. Με την DSLR θα πρέπει να έχεις αποφασίσει από πριν τον φακό, το port και το τι λήψεις υπολογίζεις να κάνεις (ευρυγώνιες ή macro).
Κάποιες φορές βουτάω με δύο μηχανές (compact: Olympus 550, DSLR: Canon 350D) αλλά είναι μεγάλο μπλέξιμο και τελικά με αποδιοργανώνει τελείως... σιγά-σιγά το εγκαταλείπω.
|
Όντως είναι ένα θέμα αυτό , ειδικά άμα εχεις επάνω σου κ rbs είναι μεγάλο θέμα ε ?Σίγουρα μια dslr έχει πολύ μεγάλο όγκο ειδικά με αράχνες , φώτα κτλ...δε ξέρω πως θα είναι να έχω κ την μικρή μαζί μου αλλά οκ αντιμετωπίζετε αν ξέρεις τον καταδυτικο σου προορισμό...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos
Καλές αγορές
(ζηλεύω λίγο να σου πω,
αλλά είμαι σε εποχή οικονομικής κρίσης
και πρέπει να κάτσω στα αυγά μου  )
|
ξέρεις ? αν κάτσει η 7d θα στην δώσω σε μια βουτιά μας για να την ρυθμίσεις χαχαχαχαχα !!!οι εποχές είναι περίεργες κ δύσκολες αλλά οι κ@vl... πληρώνονται άσχημα σωστά ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos
ΥΓ: Τώρα μπορεί και να στα ανατρέψω όλα μ' αυτό, αλλά πρέπει να στο γράψω:
Η ποιότητα των housing της Ikelite δεν είναι και ότι καλύτερο παρ' όλο που η τιμή τους είναι σχετικά τσιμπημένη. Μια και δεν έχεις ξεκινήσει ακόμη να "χτίζεις" το σύστημά σου (με ακριβά ports κλπ που τελικά αυτά σου μένουν αν αλλάξεις κάποτε μηχανή) σκέψου και την περίπτωση να πας σε κάποιο housing αλουμινίου. Κοστίζουν σίγουρα παραπάνω, αλλά κι η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ καλύτερη.
Δεν έχω χρησιμopοιήσει κάποιο αλλά υπάρχουν φίλοι στο forum που έχουν την εμπειρία και μπορούν να σου δώσουν πληροφορίες.
Σ' αυτή την περίπτωση βέβαια καλό είναι να ψάξεις και τη συμβατότητα του flash που έχεις ήδη.
|
χμμμμ μην μου το χαλάς τώρα !!!

χαχαχαχαχαχαχα ναι θα ηθελα μια γνώμη απο κάποιον που το χρησιμοποιεί , τουλάχιστον στη g9 μέχρι στιγμής με έχει βγάλει καθαρό , ακόμα δεν έχει πνιγεί αλλα θα έχω μεγάλο θέμα αμα πνίξω την πρώτη μου dslr ...δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...