Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Andreas Maragkos
ok thx !!!Αλήθεια με το τελωνείο τι παίζει σε αυτές τισ περιπτώσεις ?εννοώ σε μεγάλα ποσά...
|
Αν είναι από Ευρώπη (Ευρωπαϊκή Ένωση) δεν έχεις κανένα θέμα με τελωνεία - είναι σαν να αγοράζεις από Ελλάδα.
Αν είναι απο Αμερική, ούτε να το σκέφτεσαι για online παραγγελία σ' αυτά τα ποσά - θα σε γδάρουν.
Μερικές φορές κάποια μικρά πακέτα (συνήθως ως 100$ αλλά μου έχει τύψει και ως 200$) την έχουν γλυτώσει, με την προυπόθεση πάντα ότι η αποστολή γίνεται με USPS (United States Postal Service) οπότε έρχονται για παραλαβή στα ΕΛΤΑ.
Από Αμερική, ο κανόνας είναι ότι αποφεύγουμε πάντα αποστολή με Fedex, UPS, κλπ. αυτοί οι αλητες χρεώνουν εκτελωνισμό για οποιοδήποτε μικρό πακετάκι πέφτει στα χέρια τους. Μου έχει τύχει να μου ζητάνε "έξοδα εκτελωνισμού" 60 ευρώ για πακέτο αξίας 50 - εκτός από τους δασμούς του τελωνείου
Παράθεση:
απο το συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάρει την 40d μέχρι στιγμής δεν έχει χρειασθεί να περάσω κάτι στην εγγύηση αλλά απ οτι θυμάμαι μου είχαν δώσει χαρτί για ένα χρόνο μαζί με την απόδειξη !!
|
Ναι, είναι δική τους εγγύηση όχι της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Έχε επίσης υπ' όψιν σου ότι στην Ευρωπαϊκή ένωση απαγορεύεται να πωληθεί ηλεκτρονική συσκευή με εγγύση μικρότερη από 2 χρόνια.
Οι περισότερες εταιρείες κάνουν πως δε το ξέρουν, αλλά αν σου τύχει και "τους το θυμίσεις" ότι είναι ευρωπαϊκός νόμος, συνήθως το αποδέχονται άμεσα.
Παράθεση:
ξέρεις ? αν κάτσει η 7d θα στην δώσω σε μια βουτιά μας για να την ρυθμίσεις χαχαχαχαχα !!!οι εποχές είναι περίεργες κ δύσκολες αλλά οι κ@vl... πληρώνονται άσχημα σωστά ?
|
Πές μου πότε και που για ... να μην περάσω ούτε από κοντά

Δεν είμαστε για τέτοια τώρα, είναι δύσκολες οι εποχές
Παράθεση:
χμμμμ μην μου το χαλάς τώρα !!!  χαχαχαχαχαχαχα ναι θα ηθελα μια γνώμη απο κάποιον που το χρησιμοποιεί , τουλάχιστον στη g9 μέχρι στιγμής με έχει βγάλει καθαρό , ακόμα δεν έχει πνιγεί αλλα θα έχω μεγάλο θέμα αμα πνίξω την πρώτη μου dslr ...δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι... 
|
Εντάξει δεν είναι πια και τόσο χάλια τα housing της Ikellite ώστε να πνιγεί η μηχανή άμεσα. Οι πιθανότητες βέβαια πάντα υπάρχουν με όλα τα housing, και θέλει προσοχή
κάθε φορά στην προετοιμασία της βουτιάς.
Όπως έχουν πει και διάσημοι υ/β φωτογράφοι, το θέμα δεν είναι "αν" το θέμα είναι "πότε"

- η πιθανότητα πνιγμού δυστυχώς είναι υπαρκτή και σημαντική.
Παράδειγμα κακής ποιότητας της Ikelite.. π.χ. τα clips που κλείνουν το housing δεν είναι εξ' ολοκλήρου ανοξείδωτα και ψιλο-σκουριάζουν, οι μικρές ασφάλειες που έχουν από μέσα τα κουμπιά είναι πολύ λεπτές και 2-3 από αυτές ήταν εξ αρχής ραγισμένες με αποτέλεσμα να σπάσουν γρήγορα - ευτυχώς που τις είδα έγκαιρα και τις αντικατέστησα.
Κάτι επίσης απαράδεκτο στο Ikelite Housing της Canon 350D είναι πως ο φακός του viewfinder του housing, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος ενός LCD της μηχανής, που είναι το μοναδικό σημείο που βλέπεις τις ρυθμίσεις διαφράγματος/ταχύτητας - αλλά αυτό είναι γι άλλη μηχανή οπότε σου είναι άχρηστο σαν πληροφορία.
Καλό θα ήταν πάντως να μας πουν και κάποιοι φίλοι της εντυπώσεις τους από housing αλουμινίου και ξέρω τουλάχιστον κανα-δυο εδώ μέσα που έχουν χρησιμοποιήσει και Ikelite στο παρελθόν, οπότε θα μπορούσαν να μας κάνουν και κάποια σύγκριση.