Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-10, 11:19
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Ωραίες εικόνες, αλλά ... ξένες

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι, αλλά ο αθαναντος ελληνάρας δεν έψαξε και δεν ρώτησε ποτε να βρει αν υπάρχουν ελληνικά βιντεο και έλληνες Δέλβε που φτιάχνυν τέτοια...

Όχι. Πήγε και βρήκε τα έτοιμα, τα ξένα, ρε δε μπα να'ναι και των ... αποκείθε.
Ανδρέα δεν καταλαβαίνω την ένστασή σου.
Ο Skipper μίλησε για "καλοφτιαγμένο τουριστικό ντοκυμανταίρ" κι εμείς εδώ το συγκρίνουμε με ερασιτεχνικά video του Δελβε χωρίς κανένα προυπολογισμό, παραγωγή και συνεργάτες που να του δίνουν επαγγελματική υπόσταση και επαγγελματικά κανάλια διακίνησης.

Δεν έχω καμμιά διάθεση να υποτιμήσω τη δουλειά του Γιώργου η οποία μ' αρέσει όλο και περισσότερο κάθε φορά που τη βλέπω, αλλά τι λέμε δηλ. ότι επειδή τα ντοκυμανταίρ είναι Τουρκικά (για να μη γράψω κι εγώ "των ακατονόμαστων", των "αποκείθε" ή "της γείτονος") κι επειδή οι άνθρωποι το βλέπουν σοβαρά και υποστηρίζουν άξια τον τουρισμό τους, θα πρέπει η κρατική τηλεόραση να απαξιώνει και να λογοκρίνει κάθε επαγγελματική δουλειά και να πάει στη λογική "video απ' τον τόπο σου κι αν ειν' κι απ' το youtube"?

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχώς και ξανα δυστυχώς, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.
Να μου πεις ότι βγάζουμε τα μάτια μας επειδή είμαστε ολο παχιά λόγια περί καταδυτικών πάρκων και εξαγγελίες και αντί να στηρίξουμε τον καταδυτικό τουρισμό επιδοτώντας ΚΑΙ κανένα υ/β ντοκυμανταίρ οι μόνες αντίστοιχες κρατικές επιχορηγήσεις πάνε σε κάποια 5λεπτα διαφημιστικά σποτάκια στυλ videoclip, αυτό μάλιστα το καταλαβαίνω.
Αλλιώς η λογική που παραθέτεις είναι "να πεθάνει η κατσίκα της γείτονος" επειδή κι εγώ χρόνια τώρα αφήνω νηστική τη δική μου.