Θέμα
:
Μου άρεσε / Με εκνεύρισε - Ανοιχτή κριτική καταδυτικών επιχειρήσεων
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
#
19
13-07-10, 10:57
pennouninio
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Μου άρεσε / Με εκνεύρισε - Ανοιχτή κριτική καταδυτικών επιχειρήσεων
Καλημερα σε ολους και όλες
Εχω να κανω μια παρατηρηση-καταγγελια
που αφορα καταδυτικά στην κρητη:
Πηγα για σαββατοκυριακο στο ρεθυμνο και το σαββατο επικοινωνησα τηλεφωνικως με 3 καταδυτικα για να κλεισω να κανω μια βουτια την κυριακη.Καθως ειχα παει μονο για σαββατοκυριακο(+αεροπορικω ς) δεν ειχα παρει μαζι μου ολον τον εξοπλισμο παρα μονο την μασκα, τον ρυθμιστη μου και το DC.
1)στο πρωτο καταδυτικο Paradise (που κανει βουτια στην σπηλια των ελεφαντων και βρισκεται κοντα στο ρεθυμνο) μου απαντησαν οτι ειναι κλειστα κυριακες (
) και φυσικα δεν υπηρχε χωρος να πάω εστω σαββατο απογευμα για βουτια.
Δηλαδη αν καποιος παει για σαββατοκυριακο μονο σαββατο εχει ευκαιρια να βουτηξει με το συγκεκριμενο καταδυτικο+αυτο αν εχει προνοησει να παρει νωρις τηλεφωνο να κλεισει θεση.
2)δοκιμαζω το επομενο που βρισκεται στον Πανορμο ρεθυμνου (atlantis). Μου απαντησε μια κυρια η οποια μιλαγε σπαστα αγγλικα και η οποια ενω της γνωστοποιησα οτι ειμαι certified diver , μασαγε τα λογια της οσον αφορα κοστος (διαφορετικο κοστος αν βουτηξω απο σκαφος ή απο παραλια) κατεληξε να μου πει οτι για 1 βουτια πρεπει να πληρωσω 110 ευρω (συμπεριλαμβανομενου και του εξοπλισμου καθως οπως εμαθα σε χρεωνουν για τον εξοπλισμο)
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ????
3)με πολυ απογοητευση αλλα και εκνευρισμο
δοκιμασα να τηλεφωνησω στο καταδυτικο που βρισκεται στον πλακια (kalypso rock's palace) με το οποιο τελικα και βουτηξα. Με χρεωσαν 75 ευρω για 2 βουτιες την κυριακη και σε αυτα ηταν 15 ευρω για στολη, βατραχοπεδιλα και BCD.
Θεωρω οτι πρεπει να γνωστοποιηθουν αυτα (ειδικα για το 2ο καταδυτικο οπου πληροφοριες τηλεφωνικως δινει ασχετο με τις καταδυσεις ατομο (ετσι μου φανηκε).
Εγω ηθελα να βουτηξω αλλα χρειαζομουν να παω με καταδυτικο επειδη εχω μονο 21 βουτιες, δεν ειχα εξοπλισμο μαζι μου και δεν ξερω τα νερα εκει (νομιζω λογικο σαν σκεψη)
αλλα 110 ευρω για μια βουτια?
και 5 ευρω καθε κομματι εξοπλισμου?? (εστω και αν ειναι χιλιοσκισμενη στολη οπως αυτη που τελικα φορεσα?)
Σαν βουτια τελικα ειχα 2 πολυ καλες βουτιες, το συγκεκριμενο καταδυτικο το Καλυψω μου εκανε καλη εντυπωση απλα θεωρω οτι ειναι λιγο απαραδεκτο να χρεωνουν για εξοπλισμο εξτρα απο τα χρηματα που δινει καποιος για την βουτια.
Στην κρητη θα παω αυγουστο για διακοπες και φυσικα θα κουβαλησω ολο τον εξοπλισμο μου αλλα εφοσον ειμαι απειρη, δεν εχω παρεα για βουτιες και χρειαζομαι μπουκαλα, εχω αναγκη τα καταδυτικα για να βουταω στις διακοπες μου.
αλλα μηπως εκει κατω (απο τις πολλες ρακες) εχουν λιγο "ξεφυγει"????
ευχαριστω
Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: pennouninio
Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον/την pennouninio