Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-07-10, 10:45
Το avatar του χρήστη Deep Rhodos
Deep Rhodos Deep Rhodos is offline

Περιοχή: Rodos
Απάντηση: Σχεση Καταδυτικού κέντρου-ενοικιαστή εξοπλισμού

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο akef Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν διαφωνώ οτι μπορείς. Μπορείς όμως οποιαδήποτε ώρα της ημέρας; Μπορείς να με περιμένεις το πρωί να ξυπνήσω, να πιω τον καφέ μου και μετά να πάμε για κατάδυση;
Μπορείς να με διαβεβαιώσεις οτι την ώρα που θα έρθω για κατάδυση μαζί σου δεν θα έχεις στο ιδιο group 2 ΟW με 2 βουτιές που θα σερνονται στον βυθό και θα σηκώσουν τα πάντα;
Μπορείς να με διαβεβαιώσεις οτι στην βουτιά που θα έρθω μαζί σου δεν θα υπάρχει κάποιος με κατανάλωση 30lt/min και με την 12αρα που θα του δώσεις θα βγούμε στα 25λεπτά;;;

κλπ κλπ.

Τη φήμη του κερδοσκόπου δεν είχαν κανένα λόγω να την βγάλουν οι ερασιτέχνες δύτες. Κάποιοι (οι περισσότεροι) επαγγελματίες δώσανε τροφή γι' αυτό.

Ερώτηση: Τι θα γίνει που στην περίπτωση μου αρνηθείς να μου νοικιάσεις και στείλω ένα e-mail στην Veritas????
Εφόσων είσαι δύτης φίλε μου θα γνωρίζεις ότι καλώς ή κακώς, όταν συμμετέχουμε σε μιά ομάδα πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις δυνατότητες του πιό " αδύναμου ". Τώρα άν εσύ στα πλαίσια των καταδυτικών σου δραστηριοτήτων θέλεις πιό απομονωμένες καταδύσεις, σου προτείνω να βρείς μεταχειρισμένο εξοπλισμό και να πηγαίνεις μόνο για γεμίσματα. Επαναλαμβάνω πως στην περίπτωση που είσαι διακοπές σε κάποιο μέρος δέν θα δυσκολευτείς να νοικιάσεις. Αν δέν σου δώσω εγώ πιθανόν να σου δώσει κάποιος άλλος.
Τώρα για το mail στην Veritas...δέν έχω κανέναν συνεταίρο με αυτό το όνομα. Η veritas είναι φορέας πιστοποίησης. Μάλλον στο λιμεναρχείο πρέπει να απευθυνθείς. Κάντο λοιπόν για να σου λυθεί η απορία.
Προς θεού, δέν σου απαντώ κακόβουλα. Προσπαθώ απλά να στηρίξω την άποψη μου.