Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-07-10, 11:10
Το avatar του χρήστη Deep Rhodos
Deep Rhodos Deep Rhodos is offline

Περιοχή: Rodos
Απάντηση: Σχεση Καταδυτικού κέντρου-ενοικιαστή εξοπλισμού

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο akef Εμφάνιση μηνυμάτων
Θέτεις πολύ συχνά θέμα εμπιστοσύνης του καταδυτικού προς τον πελάτη. Σκέψου όμως και την εμπιστοσύνη του πελάτη προς το καταδυτικό. Πάω διακοπές, θέλω να κάνω μερικές καταδύσεις και "πρέπει" να σε εμπιστευθώ. Η βουτιά θα είναι καλή;;; ο εξοπλισμός θα είναι καλοσυντηρημένος;;; θα ταιριάξω με την υπόλοιπη ομάδα;;;;

Κανένας δεν αντιδικεί, απόψεις ανταλλάσουμε, άλλωτε πιο έντονα, άλλωτε πιο χαλαρά!!!!

Κυριακή πρωί και αντί για διακοπές ή στην θάλασσα, είμαι στην δουλειά!!!! τι περιμένεις?????

Σου εύχομαι σύντομα να πάς διακοπές!!
Κοίτα, τον εξοπλισμό τον βλέπεις. Η βουτιά τώρα είναι μιά λούμπα.
Μου έχει τύχει και μένα να κάνω μετριότατες βουτιές αλλά τί να κάνεις..
Γενικά ενημερώνεσαι απο συναδέλφους, από forum...
Πιστεύω ότι το να επιτευχθεί εμπιστοσύνη μεταξύ ενός καταδυτικού κέντρου και ενός δύτη είναι ότι ομορφότερο. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος γιατί καί ο επαγγελματίας έχει κάποια ζητήματα, όχι τόσο νομικά όσο "κοινονικά' (για να μήν χρησιμοποιήσω πάλι την λέξη ηθικά)
Μήν ξεχνάτε ότι όλοι μας ζούμε για ένα όνομα σε αυτήν την κοινωνία (και ειδικά σε μια μικρή κοινωνία ενός νησιού).
Υπάρχει εδώ μια σχολή στην οποία προ ετών πνίγηκε κάποιος από το προσωπικό (εκτελώντας άπνοιες). Σαφώς και το κέντρο δέν έφερε καμιά απολύτως ευθύνη, πλην όμως το γεγονός και μόνο ότι το όνομα του συνδέθηκε με αυτό το λυπηρό γεγονός το αποδυνάμωσε (σε συνδιασμό με τα αλλεπάλληλα δικαστήρια και τους ανεγκέφαλους δημοσιογράφους).
Η σχολή αυτή νομίζω δουλεύει για τελευταία χρονιά.
Θέτω αυτό το παράδειγμα για να δείτε πόσο λεπτά είναι τα πράγματα.