Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-08-10, 13:41
Το avatar του χρήστη ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ is offline
Μέλος ΔΣ Άλλων Συλλόγων

Απάντηση: Σύλληψη Ιταλού αρχαιοκάπηλου στο λιμάνι της Πάτρας

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Big-Blue Εμφάνιση μηνυμάτων
έπιασαν και έναν, οκ, μην τα βλέπουμε όλα ανάποδα.
αν δεν τον έπιαναν τι θα λέγατε;
Όσο για το φουκαράς Γιώργο, εγώ ο φουκαράς πόσο μαλ...κας είμαι που δεν έχω σηκώσει τίποτα για το σαλόνι μου ε;
Χίλια δίκια έχεις σε αυτά που λές Ηλία, δεν είπα να μην τον πιάσουν αλλά αν αυτή είναι η σύλληψη της χρονιάς για αρχαιοκαπηλία τοτε συγνώμη αλλά ...
Θέλω να πω ότι ο άνθρωπος αυτός σίγουρα δεν είναι επαγγελματίας αρχαιοκάπηλος. Αν ήρθε στην Ελλάδα 10 μέρες όπως διάβασα, για να πάρει 4 κομματάκια στάμνες και είναι επαγγελματίας αρχαιοκάπηλος τότε είναι και μεγάλος βλάξ. Δεν μομίζω να μην μπορούσε να κρύψει αυτά τα 4 κομματάκια. Οι έλεγχοι που γίνονται στο λιμάνι άλλωστε είναι "επιδερμικοί".
Μόνο με καρφωτή μπορούνε να γίνουν αυτοί τσακωτοί.
Θυμάμαι κάποτε πιτσιρικάς στη Λευκάδα είχα δει τυχαία μέσα σε μια περιοχή με πυκνή βλάστηση κοντά στη θάλασσα κάποιους που είχαν γεννήτρια και μικρό κομπρεσέρ και γέμιζαν φιάλες. Τότε δεν ήξερα καν περί κομπρεσέρ, αργότερα κατάλαβα... Ευτυχώς κιόλας που δεν με είδαν (σε αυτό τουλάχιστον μουκοψε να μην αποκαλυφθώ...).
Ο επαγγελματίας αρχαιοκάπηλος νομίζω δεν αφιερώνει το μισό του χώρο σε εξοπλισμό για κάμερες και φωτογραφικές μηχανές και δε φέρνει μια 10ρούλα φιάλη Technisub.
Δε λέω πως δεν έκαναν καλά που τον συνέλλαβαν και κατάσχεσαν τα αρχαία σπασμένα κομμάτια από αμφορείς, καλό είναι όπως λές για να παραδειγματίζονται και όσοι έχουν σκοπό να πράξουν ανάλογα, αλλά μην μας λένε κιόλας ότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία γιατί θα τρελλαθώ...
Απάντηση με παράθεση