Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-10-07, 11:16
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Housing για video camera

το συντριπτικο πλεονεκτημα που εχει η ikelite ειναι η τιμη...

απο κει και περα το χαος...

τα μηχανικα χειριστηρια ειναι η καταστροφη του βιντεοληπτη, δεν μπορεις ουτε ενα ζουμ της προκοπης να κανεις....

το αν ειναι αλουμινενιο -ή οτι αλλο- το υλικο κατασκευης ειναι αδιαφορο, η αντοχη στο χρονο ειναι μεγαλη , μεγαλυτερη απο τη διαρκεια ζωης της καμερας!

Το να πηγαινει στο -160 μετρα το housing παλι αδιαφορο μου φαινεται..... τα -90 μ καλυπτουν τις αναγκες...

Οι Lcd οθονες βοηθουν τα μεγιστα στην εικονοληψια, στο σωστο καδραρισμα κλπ κλπ

Αν η καμερα σου ειναι 1 ccd , χρειαζεσαι οπωσδηποτε φωτα γιατι αλλοιως το αποτελεσμα θα ειναι μετριοτατο....Τα πραγματα ειναι καλυτερα αν ειναι 3 ccd ή cmos , απλι ομως τα φωτα θα σου μεταμορφωσουν το αποτελεσμα...

Τα αξιοπρεπη φωτα ξεκινανε απο 1000 ευρω +

Προσωπικα εχω housing απο την amphibico και συντομα θα αποκτησω φωτα για να δω φως .....

Εχω χρησιμοποιησει πληστες βιντεοκαμερες με αρκετα housing και προσωπικα θεωρω οτι ολα τα λεφτα ειναι στο καλό editing. Ενα εξαιρετικο πλανο με κακο μονταζ ειναι σαν να προσπαθει ο Καρλ λιουις να τρεξει στον παγο....Ενα μετριο πλανο απο μετρια μηχανη , με λιγη καλη μουσικη και δυνατο μονταζ θα το τρεξει το κατοσταρι....

ΑΑΑΑΑΑ, ξεχασα ΣΟΣ ΣΟΣ
το Housing ΝΑ εχει χειριστηριο για manual white balance εξωτερικα , το δικο μου δεν εχει και για αυτο εχει τεραστια σημασια να εχω φωτα....

Απάντηση με παράθεση