Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Σώτος Χριστοδούλου
Σαν εφεδρεία το DC του συντρόφου σου Δημήτρη? Ξέρεις πολύ καλά πως δεν είναι κάτι που εφαρμόζεται και ξέρω ότι το λες αστιευόμενος.
|
Όχι δεν αστειεύομαι. Λες η γυναίκα μου να θέλει να με φάει λάχανο και να κάνει διαφορετικό πλάνο από το δικό μου?
Στην ανάγκη θα το κάνεις και αυτό αν έχεις φυσικά το ίδιο πλάνο με τον/την σύνροφό σου.
Παράθεση:
Δημήτρη είσαι σίγουρος ότι το VR3 σου θα σου βγάλει το σωστό πλάνο;; Το έχεις συγκρίνει με το πλάνο που σου βγάζει το ProPlanner, GAP κλπ, κάποιο πρόγραμμα με τον ίδιο αλγόριθμο με το VR3.;
Διάβασα κάπου μια δήλωση του ιδιοκτήτη του VPlanner ότι ο αλγόριθμος του VPM για το VR3 δεν είναι ο ίδιος με αυτός του Vplanner. Εάν κάποιος χρησιμοποιεί Buhlman στο VR3 ( και οποιδήποτε VR3 για να μην παρεξηγηθώ ) δεν πρέπει να το ελένξει;
|
Δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά το VR3 (δεν έχω την έκδοση με VPM) σου δημιουργεί πίνακα αν του δώσεις βάθος και χρόνο παραμονής, βάση των αερίων που θα χρησιμοποιήσεις και του συντηρητισμού που θα βάλεις. Αν δεν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα τότε δεν πρέπει να είσαι σίγουρος και για αυτό που σου λέει ο υπολογιστής κατά τη διάρκεια της βουτιάς. Αν θέλεις τρέχεις και μια προσομίωση βουτιάς να δεις τι θα βγάλει, έτσι για πιο πραγματική απεικόνηση.
Τώρα αν δεν εμπιστεύεσαι τίποτε από όλα αυτά καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς καθόλου, γιατί η αμφιβολία είναι το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει.
Βασικά οι χρόνοι που βγάζει είναι πολύ πιο συντηριτικοί από τα sofware με αντίστοιχο αλγόριθμο και 0 συντηρητισμό. Αν αυτό είναι καλό ή κακό ο καθένας το κρίνει όπως νομίζει.