Θέμα: Internet Shopping
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-08-11, 10:59
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Internet Shopping

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο greco Εμφάνιση μηνυμάτων
Υποθέτω όπως σε πολλές το μποτάκι μπορεί να αλλάξει έτσι ; Ακόμα και αν το αλλάξω πάλι πιο φθηνα θα μου βγεί σε σχέση με αγορά από δω, υποθέτω γιατί ακόμα δεν πήγα να ρωτήσω.
Το μποτάκι αλλάζει αλλά ρώτα και την τιμή για να δεις αν σε συμφέρει συνολικά.
Επίσης αν ενδιαφέρεσαι για τη συγκεκριμένη αγγελία, πρόσεξε 2 σημεία:

α) Αν και πάνω δεξιά γράφει "Ships to: Worldwide", κάτω-κάτω έχει μια υποσημείωση:
Παράθεση:
MINT CONDITION. New Stock. PERFECT. This is a brand new never been worn, never been tried on, never been on display, and has never been wet. BARE next gen drysuit. The size is a medium. For more sizing info check out BARE web site. The material is very comfortable and light weight. Soft sock dry booties are attached. Comes with warrany paperwork, backpack carry bag, lp hose, and wax. Suit sold in stores for over $1000. Will ship in the continental US. ONLY HAVE SIZE LISTED.
Οπότε κάνε μια ερώτηση για καλό και για κακό αν στέλνει Ελλάδα πριν ενθουσιαστείς αδίκως.

β) Δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις από αγορές από USA αλλά υπάρχει πάντα η περίπτωση να σε σκίσουν στο τελωνείο και να σου έρθει το ίδιο ή και ακριβότερα. Αν τελικά το αποφασίσεις, επέλεξε USPS (το τυπικό ταχυδρομείο USA) για να σου έρθει με ΕΛΤΑ - αυτή είναι και η καλύτερη πιθανότητα να γλυτώσεις τα εκτελωνιστικά, αν και σε προϊόντα της τάξης των 600 US$ μου φαίνεται μάλλον απίθανο.
Αν μπλέξεις με UPS, Fedex κλπ. είναι σίγουρο ότι θα εκτελωνιστεί κανονικά και θα πληρώσεις κι ένα σεβαστό ποσό (60-100 EUR) για χειρισμό της εκτελωνιστικής διαδικασίας.