Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο eye love scuba
Το ερώτημά μο είναι για το σύστημα της Aquatec, δεδομένου ότι τα φώτα είναι στο ίδιο περίπου επίπεδο με την κάμερα, αυτό δημιουργεί προβλήματα με τα μικροσωματίδια του νερού στη λήψη?
|
Γιώργο το πρόβλημα με τα μικροσωματίδια παρουσιάζεται πιο έντονο, όσο πιο κοντά και πιο παράλληλος είναι ο άξονας των φώτων, στον άξονα του φακού της μηχανής.
Το πρόβλημα δηλ. δεν έχει να κάνει τόσο με το αν είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά με το αν έχουν οι βραχίονες κάπως μεγαλύτερο μήκος ώστε να μπορείς τοποθετήσεις τα φώτα υπο γωνία σε σχέση με τον άξονα του φακού και επίσης να μπορείς να φωτίσεις το θέμα σου αποφεύγοντας να φωτίσεις το νερό ανέμεσα στο φακό και το θέμα.
Επειδή όμως η εμπειρία μου είναι κυρίως στη φωτογραφία +flash, θα έλεγα να μας πει κάποιος που ξέρει από video, αν το πρόβλημα παρουσιάζεται και λύνεται με τον ίδιο τρόπο στην περίπτωση video + φώτα.
