Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-11-12, 11:45
st_papadam st_papadam is offline

Απάντηση: Στολή Κατάδυσης?

Φίλε tobiastor, καθότι και εγώ και της ελεύθερης και της αυτόνομης για αρκετά χρόνια, πιστεύω σύμφωνα με την εμπειρία μου ότι η στολή που λες επαρκεί και για χειμώνα. Γιατί αν όπως λες οτι η στολή είναι 5mm, αν το long-john είναι όλο 5αρι (και όχι μονο τα πόδια) τότε έχεις 10mm στο πάνω μέρος του σώματος όπου και χρειάζεσαι να είσαι πιο ζεστός. Πάχος πολύ ικανοποιητικό!!!
Τώρα βέβαια, παίζουν και άλλα κριτήρια. Το πόσο καλοσυντηρημένη έχεις τη στολή, το πόσο κρυουλιάρης είσαι, το κατά πόσο είσαι κομμάτια-fitness, έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου ή είσαι κάτι ενδιάμεσο (όπως εγώ). Το λέω αυτό γιατί φίλος μου που είναι "φέτες" κρυώνει πολύ πιο γρήγορα απ'ότι εγώ. Βλέπετε τι κάνει το λιπάκι!!!
Εγώ συγκεκριμένα είμαι όλο το χρόνο με 5αρα μακριά και το χειμώνα βάζω και το 3αρι γιλεκάκι-κουκούλα από μέσα και είμαι σχετικά άνετος (Μιλάω ακόμα και για φλεβάρη - μάρτη που είναι τα κρύα κρύα νερά). Τώρα αν νομίζεις ότι κρυώνεις ακόμα και έχεις και κανένα μονοσορτ, βάλτο και αυτό

Όπως και να έχει να προσέχεις τον εαυτό σου, γιατί όταν μιας πιάνει το κρύωμα, τότε μένουμε και για κάμποσο καιρό από τη θάλασσα

Φιλικά Στέλιος
Απάντηση με παράθεση