Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-12-12, 00:55
Το avatar του χρήστη Dimitris Galon
Dimitris Galon Dimitris Galon is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Εξοπλισμός Τεχνικής Κατάδυσης

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tecrec Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημήτρη, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος και να παραβιάζω προσωπικά δεδομένα, γνωρίζεις τον πραγματικό λόγο που ο Hervé εγκαταλείπει την κατάδυση;
Καλησπέρα Κωστή.

Όχι Κώστα δεν γνωρίζω, αλλά και να γνώριζα θα περίμενα πρώτα να ανακοινωθεί κάπου επίσημα από τον ίδιο τον Hervé πριν αναφερθώ εγώ από ένα δημόσιο βήμα, όπως είναι το φόρουμ του συλλόγου.

Παράθεση:
Έτσι όπως τα πουλάει δείχνει ότι δε θέλει να έχει τίποτα που να του θυμίζει κατάδυση.
Ίσως και να είναι έτσι, αλλά μόνο σε εικασίες μπορώ να στηριχτώ. Η κύρια από αυτές, για να μην τις αναφέρω όλες, είναι ΙΜΗΟ ίσως ο άχαρος ρόλος του "κουβαλητή" στα μεγάλα και μακρόπνοα πρότζεκτ που πραγματοποίησε η ομάδα του ΕΚΡΡ. Ένας ρόλος ο οποίος αν δεν αντιμετωπιστεί αναλυτικά μέσα από την ομαδική συλλογικότητα μπορεί να οδηγήσει σε ενδελεχή αποδόμηση του εγώ και σαν αποτέλεσμα της ίδιας της αυτοεκτίμησης του συμμετέχοντος. Ένας άλλος επίσης παράγοντας είναι το πολύ υψηλό κόστος του εξοπλισμού, το οποίο φαίνεται από τον κατάλογο του Hervé. Ο συνδυασμός αυτών των δυο νομίζω ότι αργά ή γρήγορα οδηγεί σε μια επανεξέταση θέσεων για το πόσο μια σειρά τέτοιων πρότζεκτ -όπου ένας ή δυο push diver κάνουν τις εξερευνητικές καταδύσεις, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας λειτουργούν σε ρόλο support ή κάτι παρεμφερές- είναι αυτό που πράγματι θα περίμενε κανείς από καταδύσεις στις οποίες επενδύει χρήματα, χρόνο, διάθεση και πάθος.

Παράθεση:
Στο forum αναφέρει ότι θέλει να μάθει άλλα πράγματα αλλά δε φαίνεται αρκετά πειστικό.
Δεν θα το έλεγα. Ίσως επειδή γνωρίζω αρκετά καλά την χαρακτηριστική προτεσταντική νοοτροπία της βόρειας Ευρώπης. Κύρια χαρακτηριστικά της νοοτροπίας αυτής είναι η λογική και ο ελεγχόμενος συναισθηματισμός. Νομίζω ότι η δήλωσή του ισχύει και ότι πράγματι κάτι έχει βρει το οποίο είναι σε θέση να αντικαταστήσει τις καταδυτικές δραστηριότητες. Αν όχι άμεσα, τουλάχιστον στο μέλλον.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο altsam Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημήτρη...ενδιαφέρομαι για το πακέτο... τι μπορεί να γίνει??
Καλησπέρα altsam.

Δεν είναι δικός μου ο εξοπλισμός. ¨Ελαβα μια λίστα από τον Hervé, με τον εξοπλισμό που έχει για πούλημα, και θεώρησα καλό να την ανακοινώσω καθώς είμαι της άποψης ότι τέτοια αντικείμενα πρέπει να καταλήγουν στους άμεσα ενδιαφερόμενους, τους δύτες. Εγώ το μόνο που ζήτησα να αγοράσω ήταν οι 3 Heser λάμπες του καταλόγου.

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι ή να επικοινωνήσεις μαζί του με προσωπικό μήνυμα εδώ, ή να του στείλεις μήνυμα στην προσωπική του διεύθυνση η οποία είναι herve@iherve.com

Χαιρετώ
DG
Απάντηση με παράθεση