Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-01-13, 18:37
overseas overseas is offline

Απάντηση: Πρωτη στολη

...και επειδή δεν έχεις και την προηγούμενη εμπειρία αγοράς, μην κάνεις το λάθος να πάρεις στολή που να σου είναι εντάξει στο μέγεθος προβαρισμένη στεγνή σε μαγαζί μόνο, γτ μπορεί να σου είναι μεγάλη στο νερό. αν είσαι ανάμεσα σε 2 μεγέθη, προτίμησε το μικρότερο για καλύτερη εφαρμογή. ιδανικά βούτα με μία σαν αυτή που θέλεις να πάρεις πριν να πάρεις.

δεν υπάρχει πρέμιουμ, η w2 είναι ό,τι η w1 με το φερμουάρ πίσω.

με την δική μου 5άρα w1 δεν έχω κανένα πρόβλημα στο βάλε βγάλε μόνος μου (την πρώτη φορά ίσως λίγο), ούτε και κανένα θέμα να παίρνει νερό από πουθενά, το αντίθετο μάλλον, οι νεοπρέν μονώσεις σε χέρια, πόδια και λαιμό κάνουν πολύ καλή δουλειά.

φαίνεται δυστυχώς πως η waterproof τα έσπασε με το εργοστάσιο που της προμήθευε την hextex πορτοκαλοκόκκινη εσωτερική επένδυση και την έχει καταργήσει στα μοντέλα του '13. πιστεύω ότι το hextex θεωρητικά κρατάει καλύτερα το νερό στις κυψέλες (=τη θερμοκρασία) συν ότι η αίσθησή του είναι κορυφαία.

από θέμα κρύου, όποιος σου πει ότι είσαι οκ με 5άρα (ή 7άρα αζ α μάττερ οφ φακτ) με 14-15 βαθμούς νερού το χειμώνα πρέπει να είναι πολύ τούμπανο , σε χαλαρές 30άρες βουτιές της 1ας ώρας προσωπικά κρυώνω και με τη στεγανή μου αν δεν βάλω κανα καλό ισοθερμικούλι από μέσα (αλλά εγώ πάλι δεν είμαι τούμπανο ).

καλές βουτιές!
Απάντηση με παράθεση