Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-01-13, 10:47
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Πρωτη στολη

Το νεοπρεν οντως μαλακωνει και λιγο ανοιγει , αν ομως ειναι τοσο σφικτη που να σου δημιουργησει προβλημα στο μελλον , καλυτερα να ειναι λιγο πιο χαλαρη στο πανω μερος . Δυστυχως τα πατρον στις φορμες δεν ειναι φτιαγμενα για ολους τους σωματοτυπους οποτε τετοιες μικροδιαφορες τις βρισκουμε παντου . Η ιδανικοτερη λυση για καποιον που δεν βρισκει την ιδανικη εφαρμογη ειναι να ραψει φορμα σε καποιο απο τα καταστηματα και - ή βιοτεχνιες που προσφερουν αυτην την επιλογη , με πολλες επιλογες υλικων χρωματων και σχεδιων . Αλλη λυση βεβαια ειναι τα δυο κομματια , λυση που τεινει να σταματησει να επιλεγεται στην αυτονομη για πολλους λογους . Προσωπικα εχω επιλεξει τις φορμες BARE οι οποιες ειναι πιο μαλακες , οποτε ειναι πολυ ευκολες στην χρηση και με πολυ καλη θερμομονωση . Επισης ειναι αρκετα οικονομικες . Η φορμα μου ειναι 7mm και βουτω με αυτην χειμωνα καλοκαιρι χωρις να εχω προβλημα . καποιες φορες τον χειμωνα βαζω επιπροσθετως ενα αμανικο γιλεκο 2,5-3mm και παντοτε φοραω γαντια (λεπτα για να χειριζομαι την β/καμερα ) . Η μονη φορα που υπεφερα ηταν η τελευταια μου επισκεψη στην Ερυθρα θαλασσα και ελυσα το προβλημα μη φορωντας την κουκουλα .

Απάντηση με παράθεση