Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-13, 22:11
Το avatar του χρήστη Lionfish
Lionfish Lionfish is offline

Περιοχή: Ελβετία
Απάντηση: Ερωτας για τη θάλασσα και τα παιδιά της

DHMHTRHS

Δεν έχω καταδυθεί ακόμη σε κάποια λίμνη της Ελβετίας, αλλά μάλλον θα το κάνω φέτος το καλοκαίρι για πρώτη φορά...ως προθέρμανση πριν από κάποιο ταξίδι. Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι από άποψη τεχνικής φύσεως μπορείς να μάθεις πολλά σε μια λίμνη (ορατότητα κλπ).

Physalia

Tο snorkeling το έκανα παράλληλα με άλλες δραστηριότητες που τότε είχαν προτεραιότητα. Δυστυχώς σε πολλά από αυτά τα μέρη που πήγα τότε χωρίς να έχω εκπαίδευτει, έχασα απίστευτες ευκαιρίες (για τώρα) για καταδύσεις, πχ. Belize και blue hole. Είχα πάει στη Belize βλέπεις αρχικά μόνο για τις ζούγκλες...

Τέλοσπάντων, ποτέ δεν είναι αργά. Πλέον έχω ενθουσιαστεί τόσο που σε όλες μου τις διακοπές θα συμπεριλαμβάνονται καταδύσεις.

"Η θάλασσα είναι το παν. Καλύπτει τα 7/10 της γήινης σφαίρας. Η ανάσα της είναι αγνή και υγιεινή. Είναι μια απέραντη έρημος όπου ο άνθρωπος δεν αισθάνεται ποτέ μόνος, γιατί η ζωή στροβιλίζεται από όλες τις πλευρές" ~ Ιούλιος Βερν, 1828-1905
Απάντηση με παράθεση